LFS 6R unlocker virüslü mü?

subzerotrtr

Hectopat
Daha fazla  
VirusTotal linki
Daha önceden LFS oynamak için indirmiştim şimdi yeni bilgisayar aldım. Yeniden oynamak için indirecektim. VirusTotal'e taratayım dedim sonuçlar böyle. TR'de oynayan çoğu kişi bunu kullanıyor ben kendimde önceden kullanmıştım. Virüslü olma şansı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
VirusTotal linki
Daha önceden LFS oynamak için indirmiştim şimdi yeni bilgisayar aldım. Yeniden oynamak için indirecektim. VirusTotal'e taratayım dedim sonuçlar böyle. TR'de oynayan çoğu kişi bunu kullanıyor ben kendimde önceden kullanmıştım. Virüslü olma şansı var mı?

Hocam bu cidden virüs. Kimisi trojan DDS diyor kimisi cyrptor diyor. Bence ellemeyin.

Bağlandığı IP'ler sağlam. Yani bir backdoor değil.

ESET'e göre sağlam ama dosya. Bilemedim ya.

Hocam bu cidden virüs. Kimisi trojan dds diyor kimisi cyrptor diyor. Bence ellemeyin.

Bağlandığı IP'ler sağlam. Yani bir backdoor değil.

ESET'e göre sağlam ama dosya. Bilemedim ya.

İnternette kullanan bazı kişiler bazı antivirusların falan yanlış taradığını söylüyor arkadaşım falan da oynuyor bayağıdır bir sıkıntı yaşamadığını söyledi yine de emin olamadım.

İnternette kullanan bazı kişiler bazı antivirusların falan yanlış taradığını söylüyor arkadaşım falan da oynuyor bayağıdır bir sıkıntı yaşamadığını söyledi yine de emin olamadım.

İpler sağlam ama sanırım içindeki crack dosyasını görüyorlar kurun ama antivirüsü kapatın malum Tencent'e kadar zararlı algılamış. Microsoft siler dosyanızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı