LG 22MK400H-B Monitör ekran yırtılması

Baran Gölge

Hectopat
Yer
Marmaris
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, LG 22MK400H-B 75 Hz bir monitörüm var. Oyun oynarken ekranda yırtılmalar oluyor. Eski monitörüm bozuktu ekranda yırtılmalar oluyordu oyun oynayamıyordum, bu monitörü aldım ekranda hala yırtılmalar oluyor sanki 25-30 Hz monitörde oyun oynuyormuşum gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, LG 22MK400H-B 75 Hz bir monitörüm var. Oyun oynarken ekranda yırtılmalar oluyor. Eski monitörüm bozuktu ekranda yırtılmalar oluyordu oyun oynayamıyordum, bu monitörü aldım ekranda hala yırtılmalar oluyor sanki 25-30 Hz monitörde oyun oynuyormuşum gibi geliyor.

Bildiğime göre 75 fps altına düşünce 20-30 fps gibi hissettiriyomuş ve 1 ms'e alınca monitörü ekranda bozulmalar oluyormuş. Yani valla bu monitörü kimse önermiyor. Baya sorunlu bir monitör.

Demek o ki monitörü kimse önermemesinin sebebi cidden kötü olması. FPS 200 pcde sorun yok. :)
yeni monitör alıp deniyeceğim çok saolun.
sorun ne alemde çünki aynı monitörü bende kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim birde yırtılmadan kastın nedir fresync den bahsediyorsan alt r yapıp oyun ayarlarından ayarı aç kapa oyuna tekrar gir gidecektir yırtılmalar

sorun ne alemde çünki aynı monitörü bende kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim birde yırtılmadan kastın nedir fresync den bahsediyorsan alt r yapıp oyun ayarlarından ayarı aç kapa oyuna tekrar gir gidecektir yırtılmalar
Aynı monitörü kullanıyorum gözüm git gide alıştı ama grafik kalitesi iyi olan oyunlarda halen daha fark edilebiliyor bir çözümünü bulamadım.Bunun için ancak G-sync teknolojisi olan bir monitör almam gerekiyor. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı