LG 23.8″ IPS 1ms 144MHz 2000 TL

Ben şuanda Samsung'un eski bir 144 hz monitörünü kullanıyorum. Kargo geldiğinde onu 1. monitör olarak konumlandıracağım daha sonra North Bayou NB F160 alıp ikisi de vesa olarak kullanacağım.
 
İndirim ne kadar sürer sizce? Şuan üniversitedeyim ve monitörü alırsam eve kargolatacağım, fakat eve en erken 2 hafta içinde gidebilirim (yani finallerden sonra). Bu yüzden de ölü pixel testi falan yapmam için 2 hafta boşluk olacak, aldıktan 2-3 hafta sonra firmaya yazsam bana 2-3 haftadır neredesin gibi bir cevap gelir mi sizce?
Her an bitebilir, Instagram üzerinden sor bence.
 
Son düzenleme:
İndirim ne kadar sürer sizce? Şu an üniversitedeyim ve monitörü alırsam eve kargolatacağım, fakat eve en erken 2 hafta içinde gidebilirim (yani finallerden sonra). Bu yüzden de ölü pixel testi falan yapmam için 2 hafta boşluk olacak, aldıktan 2-3 hafta sonra firmaya yazsam bana 2-3 haftadır neredesin gibi bir cevap gelir mi sizce?

2-3 güne biter gibi.
 
Bu yaz üniversiteye gideceğim ve özel yurtta tek kişilik odada kalmayı düşünüyorum. Şimdi alsam hem test yapma imkanım yok hadi onu geçtim sorunsuz model desem yazın yurda giderken uzun yolda otobüste nasıl taşıyacağım :( acaba gelen kutusuna koyup taşısam sıkıntı olur mu otobüs yolculuğunda?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı