LG 23.8″ IPS 1ms 144MHz 2000 TL

Dostlar ödeme sayfasında ve faturada Yurtiçi kargo yazmasına rağmen Aras kargoya verilmiş 😤 umarım fazla geçmeden teslim edilir.

Aynen öyle benimki de Aras Kargo'ya verilmiş az önce mail geldi.

Yeni kargolandıysa sanırım yurtiçi kargoya ulaşamadılar o yüzden alternatife yönelmiş olabilirler. Elinize sorunsuz geçsinde kargo firması önemli değil o kadar.
 
Yeni kargolandıysa sanırım yurtiçi kargoya ulaşamadılar o yüzden alternatife yönelmiş olabilirler. Elinize sorunsuz geçsinde kargo firması önemli değil o kadar.
Sipariş edeli 24 saatten fazla oldu o zamandan bu zaman kadar Yurtiçi'ye verilebilirdi diye düşünüyorum. Yüksek ihtimal kargo kapanmadan önce verilmiştir yeni bildirim geliyordur.
 
Son düzenleme:
Bende başka bir ürün almıştım siteden. Başta yurt içi yazıyordu bugün mail geldi aras ile verildiğine dair. İlginç olan ise yukarıda aras yazıyor altta yurt içi yazıyor gelen mailde :D
 
Bu yaz üniversiteye gideceğim ve özel yurtta tek kişilik odada kalmayı düşünüyorum. Şimdi alsam hem test yapma imkanım yok hadi onu geçtim sorunsuz model desem yazın yurda giderken uzun yolda otobüste nasıl taşıyacağım :( acaba gelen kutusuna koyup taşısam sıkıntı olur mu otobüs yolculuğunda?

Kardeşim üniversiteye masaüstümü gider yav al bir laptop keyfine bak :D
 
Konu hortlamasa iyi olacak aslında. Millet indirim var sanıp giriyor bir bakıyorsun 2-3 ay önceki konu hortlamış.

Hocam konuyu takip etmeyene bildirim gitmez. Konu ana sayfaya düştükten 30 saniye sonra kayboluyor zaten gelen bildirmler 2-3 saat sonrasına ait. Demek oluyor ki konuyu takip ediyorlar ve konuyu takip etmiş birisi bunun eski bir konu olduğunu bilmeli.
 

Geri
Yukarı