G-SYNC uyumu hakkında hiçbir bilgi bulamadım.
24-GL600F modeli G-Sync uyumlu, aynı paneli kullanıyorlar ve sadece standlarının farklı olduğunu biliyorum ama yazdığım modelde evet, kesin var diye bir yazı göremedim. Eğer kullanan veya bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim. LG 24GL650-B : RADEON FreeSync™ içeren 24 inçlik UltraGear™ Oyun Monitörü | LG Türkiye
www.lg.com
Arkadaşlar iki monitörde de adaptive sync olduğunu öğrendim yani g-sync çalıştırılabiliyor.
24-GL600F modeli G-Sync uyumlu, aynı paneli kullanıyorlar ve sadece standlarının farklı olduğunu biliyorum ama yazdığım modelde evet, kesin var diye bir yazı göremedim. Eğer kullanan veya bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim. LG 24GL650-B : RADEON FreeSync™ içeren 24 inçlik UltraGear™ Oyun Monitörü | LG Türkiye
LG Ultragear 24 İnç Oyun Monitörü FreeSync 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi Siyah | LG Türkiye
LG hakkında bilgi alın 24GL600F-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GL600F-B Ultragear 24 İnç Oyun Monitörü FreeSync 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi Siyah
Son düzenleme: