LG 24GN650-B 1660 TL'ye alınır mı?

Brom ben bayağıdır bakıyorum. IPS panel bence daha iyi bence. Hem filmde hem oyunda iyi. Curved oyunda iyi diye biliyorum. Çünkü boyut arttıkça yakından oynadığında kavisli görme açısını daha iyileştirir diye düşünüyorum.
27 inç ve üstü değilde kavisli olmasının pek esprisi yok. Mesela ben curved kullanıyorum ve farkı hissetmiyorum.

Tek merakım şu, film izlerken renkler net ve canlı mı? Ayrıca mesela filmde karanlık bir yer var orada böyle gölgelenme, görüntüde bozukluk oluyor mu yoksa her şey net mi?
Mükemmel bir siyah doğruluğu yok. Bunu söylemem lazım. Ancak yeterli mi? Evet. Renk canlılığında da AOC 24G2U bir tık önde. Ama onlarda da bir panel değişimleri falan oldu. Şikayetlere denk geliniyordu. Son durumları bilemiyorum.

Hayırlı geceler, şu an 1660 TL. Bayağıdır takip ediyorum en uygun fiyata düştü. 11.11 de bile belki bu kadar düşer anca. Sizce bekleyim mi yoksa bu fiyata alınır mı? 11.11 de bir ihtimal 1.500'e düşer belki kuponlarla :D Kusura bakmayın sizi de darladım ama.

Hocam bunun indirimi ne kadar sürer?

Ya bugün sipariş verecektim fiyatı uçmuş offf.

Hocam şu an farkettim N11'de fiyatı 1680 TL. N11'den alınır mı acaba, satıcı vs. güvenli midir, garantide sorun yaşar mıyım bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı