LG 24GN650 vs Asus TUF VG24VQE vs ViewSonic XG2405

Bütçe
1800-1900
Öncelikle ASUS olanı eleyin. Dünya sorunu olan bir model. Diğer 2 modelde gayet güzeldir ama ben parlaklığın daha fazla olması ve gerçek 1ms olmasından dolayı LG olanı öneririm.
birileri sürekli aoc 24G2U diyor hangisi daha mantıklı lg arasında

Ben lg 24GN600-B modelini yeni ikinci el olarak (1 ay önce alınmış) satın aldım. Sizin modelle panel olarak birebir aynı. Sizinkinde ekstra pivot var. Ayrıca kutu içeriğinde displayport 1.4 kablosuda çıkıyor. Asus modelde çıkıyormu kontrol edin. Asus va panel bu ips buda ayrı bir artı. Lg de HDR10 var ama ben windows masaüstü ve youtube videolarında denedim pek bir şey fark etmedi. Ekstra sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

siz bu monitörü kullanıyormusunuz
Ben LG 24GN600-B modelini yeni ikinci el olarak (1 ay önce alınmış) satın aldım. Sizin modelle panel olarak birebir aynı. Sizinkinde ekstra pivot var. Ayrıca kutu içeriğinde Display Port 1.4 kablosuda çıkıyor. ASUS modelde çıkıyor mu kontrol edin. ASUS VA panel bu IPS bu da ayrı bir artı. LG de HDR10 var ama ben Windows masaüstü ve YouTube videolarında denedim pek bir şey fark etmedi. Ekstra sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

Gercek 1ms GtG midir oyunlarda akıcı mıdır? Yardımınızı isterim.

Ben daha öncede yine lg ips kullanıyordum ekran renkleri çok güzel.Tepki süresinide en son ayarda kullanmama rağmen ghosting fark etmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı