LG 27" 27GL650F-B Monitör nasıldır?

Microsoft Store üzerinden HEVC Video Uzantıları uygulamasını satın almanız gerekiyor. Çok pahalı bir şey değildi. İndirin ve yükleyin. Netflix'den herhangi bir videoyu oynatmadan önce ayarlardan sistem kısmına girin ve oradan HDR kısmını açın. Bundan sonra Netflix'de size HDR desteklenen uygulamaların yanında HDR ibaresi yer alacak.

@Ayberk Gürfidan hocam bende almayı düşünüyorum şuanda aynısından acaba önerir misin ben fps oyunları oynuyorum valo cs fln acaba ve 1 ms e geçmem lazım bu monitörün 1 ms nasıl iyi veya yalancı 1ms midir

@Ayberk Gürfidan hocam bende almayı düşünüyorum şuanda aynısından acaba önerir misin ben fps oyunları oynuyorum valo cs fln acaba ve 1 ms e geçmem lazım bu monitörün 1 ms nasıl iyi veya yalancı 1ms midir
Kesinlikle öneririm. Şu an ikinci monitör olarak kullanıyorum gerçi ama 1440p monitörü almadan önce de gayet iyiydi. Ama daha F/P modeller varsa onlara da yönelebilirsin. Yine ben illa LG istiyorum dersen gayet güzel monitör.
1 ms'le ilgili bilgilendirme yapayım. En hızlı (1 ms) moduna alırsanız biraz ghosting oluyor oluyor monitörde o yüzden bir alt kademeye geçip 2-3 ms'lik tepkimede oynamanız daha mantıklı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı