LG 27GL63T-B.APD ekranda kırmızı nokta çıktı

Kandemirr

Kilopat
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitörü yeni aldım fakat ekranın orta üst köşesinde kırmızı nokta çıktı, forumda geçen birkaç çözümü uyguladım maalesef geçmedi. Ekran geçişlerinde bazen gidiyor, sonra tekrar geliyor. İade etmekte istemiyorum. Aldığım fiyatta ve bu özellikte monitör kalmadı. Sizce ne yapmalıyım? İleriye doğru bir sıkıntı çıkarır mı? Büyüme olur mu? İlk defa bu durumla karşılaştım.

IMG_20211203_094603.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski monitörde yoksa daha yeni bir virüs bulaştı %5 yada monitörde sıkıntı var %95.
 
Ölü pikseller siyah veya beyaz olmaz mı?
Kırmızı noktayı elinle ovalamayı dene.
 
Ölü pikseller siyah veya beyaz olmaz mı?
Kırmızı noktayı elinle ovalamayı dene.

Elimle ovaladım ve biraz baskı uyguladım işe yaramadı, ani renk değişimi yapan uygulamalarda kullanıyormuş sanırım onu da pixelin üzerine getirdim bir müddet çalıştı ama fayda etmedi, bilgisayarı ve monitörü kapattım tekrar açtım yine olmadı gerçekten ilginç ve sinir bozucu bir durum. Gözüme takılmasa sorun değilde siyah bir ekran açılınca kırmızı direkt göze batıyor.
Elimle ovaladım ve biraz baskı uyguladım işe yaramadı, ani renk değişimi yapan uygulamalarda kullanıyormuş sanırım onu da pixelin üzerine getirdim bir müddet çalıştı ama fayda etmedi, bilgisayarı ve monitörü kapattım tekrar açtım yine olmadı gerçekten ilginç ve sinir bozucu bir durum. Gözüme takılmasa sorun değil de siyah bir ekran açılınca kırmızı direkt göze batıyor.

Amazon.com.tr ile görüştüm bire bir değişim yapacaklarını söylediler yine de yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı