LG 75QNED916PA vs Samsung 65QN85C

Burkitovski

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, genel anlamda film ve YouTube üzerinden videolar izlemek ve az da olsa oyun oynamak için kaliteli bir TV almak istiyorum. Bütçem 40-60k arası olabilir. OLED TV almak istiyordum fakat burn in sorunundan çekindiğim için vazgeçip Samsung QLED modellerini incelemiştim. Çok para verdikten sonra piksellerin ölmesi ve TV perfomansının kaybolacağı gerekçesiyle, bütçem elverse de, OLED sevdamdan vazgeçtim. Samsung QN85C bana ideal bir TV gibi gelmişti ve uygun bir fiyat seviyesine düşmesini bekliyordum 2 haftaya yakın bir süredir. Ancak bugün LG'nin 75QNED916PA modelini 57k fiyata gördüm ve hem 75 inch olması hem de güzel bir model gibi gözükmesinden ötürü kafamı karıştırdı. An itibarıyla QN85C 59k iken (65 inch versiyonu) LG'nin 75 inchlik 75QNED916PA modelini 57k ya bulmuşken bu iki TV arasında hangisini tercih etmem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? En büyük kriterim daha canlı renkler ve kontrastın yüksek olması. Bu iki TV arasında neredeyse fiyat farkı yokken hangisini tercih ederdiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı