LG G2 32 GB mı G3 16 GB mı ?

Berk K.

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet beyler cidden kafamı kurcalıyor bu konu harbiden g3 le g2 arasındaki para farkına değer mi ? G2 alsam pişman olur muyum ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon konusunda hiçbir zaman LG tarafında durmadım, hiç ısınmadı içim, ancak bütçenize bağlı olarak(aradaki fiyat farkı nedir şu an tam bilmiyorum) almışken g3 almak mantıklıdır ama g2 alsanız da pişman olmazsınız.
Bana kalırsa LG almakla zaten pişman olabilirsiniz.
 
LG'yi kötüleyenler geçmişinden ötürü kötülüyor. LG G2 ile büyük bir atılım yaptı. Verdiğin para ile ancak böyle bir telefon alabilirsin. Fiyatına göre oldukça iyi bir telefon.

16GB alırsanız çektiğiniz videoları sürekli farklı bir kaynağa taşımanız gerekir.
 
Alınmasına alınır da biraz daha koyup 32GB olan modeli almamak yanlış olur bence.
Bence eğer G3 alınacaksa direkt 32GB ve 3GB RAM bulunduran modeli alınmalı. Paranız G3' ün 16 GB olan modeline yetiyorsa G2 32 GB almalısınız.
Tabi 2K ekranı daha çok beğendiyseniz 16 GB alabilirsiniz de. Ama dediğim gibi benim düşüncem bu şekilde.
 
Kuzenim g2 32gb siyah kullanıyor. Bende incelemiştim gerçekten çok iyi bir telefon. Belki uzun süreli oyun oynarsan ısınma yapabilir ama bunu birçok telefon yapıyor. Bence telefon konusunda beklentilerini karşıladıktan ve içine sindikten sonra direk al derim. Çünkü sürekli yeni bir model çıkıyor teknolojiye yetişmek mümkün değil. Bence g2 32gb al paran da cebinde kalsın. G3 özellik olarak G2 den daha iyi ama bana soracak olursan ikisi de senin işini görür. G2 al pişman olmazsın.
 
Ya G2 dediğimiz telefon, G3 çıktı diye bir şey kaybetmedi. Hala şahane bir telefon.
Böyle bir telefona sahip olabildiğiniz için şükretmeniz gerekir. Çok üst seviye telefonlar bunlar.
Kesinlikle pişman etmeyecektir seni.
Bilmiyor olabilirsiniz ancak ben de LG G2 32GB kullanmaktyım.
O güzelim ekranın tadını çıkarıyorum, Iphone kullananlar gibi priz başında geçirmiyorum ömrümü. 3000mA bataryam var ya :)
 
G3 al kardeşim. Nedenide G3 te sd kart desteği var zaten yani o yönden daha iyi g2 32 gb ye göre birde G3 tasarım yönünden ekran, haporlör ve önemlisi kamera yönünden G2 e göre üstünlüğü var. Hem yeni telefon olması güncelleme yönünden seni daha ileri götürür. Paran varsa G3 daha iyidir. Bu arada G2 kullanıcısıyım ve memnunum telefonumdan hiç sıkıntı çıkarmadı bu doğrultuda bu tavsiyemi yazdım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı