LG G2 ekran değişimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu herifler 300 liraya hem ekran hem de çerçeveyi değiştiriyorlar.
Servis sadece ekran için 500 lira istiyorken siz ikisini bir arada nasıl 300 liraya yapıyorsunuz dedim.

Taktığınız ekran şuan kullandığım ekran ile tıpa tıp aynı mı dedim.
Teknik servisin takacağı ekran ile sizin takacağınız ekran aynı mı dedim?

Bu ekranı yerine düzgün bir biçimde takabilecek seviyede misiniz? Sonuçta Sirkeci'deki bir iş hanındaki bir dükkandan ibaretsiniz dedim.

Adam, o zaman ben fiyatı yükselteyim, öyle yaptırın falan demeye başladı.
Burada yaptıramazsınız, servise verin, kapatmam gerek falan dedi.

Ondan sonrası belli zaten. Ama yinede o arkadaşlar aklımda kaldı.
300 liraya telefon yeni gibi bir hal alıyor. En azından 800 liraya 2. el falan satmak istiyorum.

Ya bu herifler 300 liraya hem ekran hem de çerçeveyi değiştiriyorlar.
Servis sadece ekran için 500 lira istiyorken siz ikisini bir arada nasıl 300 liraya yapıyorsunuz dedim.

Taktığınız ekran şuan kullandığım ekran ile tıpa tıp aynı mı dedim.
Teknik servisin takacağı ekran ile sizin takacağınız ekran aynı mı dedim?

Bu ekranı yerine düzgün bir biçimde takabilecek seviyede misiniz? Sonuçta Sirkeci'deki bir iş hanındaki bir dükkandan ibaretsiniz dedim.

Adam, o zaman ben fiyatı yükselteyim, öyle yaptırın falan demeye başladı.
Burada yaptıramazsınız, servise verin, kapatmam gerek falan dedi.

Ondan sonrası belli zaten. Ama yinede o arkadaşlar aklımda kaldı.
300 liraya telefon yeni gibi bir hal alıyor. En azından 800 liraya 2. el falan satmak istiyorum.
Birde laf sokmaya çalışıyor kendince, zaten İnternet'te daha telefonu görmeden ne kadar kırık olduğunu tespit etmeden fiyatlandırmaları çok saçma bir şey.

Galiba onlara yaptıracağım, telefonun ekranını ve çerçevesini değiştiriyorlarmış.
Hala daha aynı ekranı takacaklarını söylüyorlar :)

Açıkçası telefonu yaptırıp 2. el olarak satmayı ve üzerine para ekleyip tekrardan ikinci el satın almayı düşünüyorum. Ancak bu sefer kasko yaptıracağım.

Geçmiş olsun, demek en sonunda düşüre düşüre kırdın.:) Bu G2'lerin doğasında var. Benimki de çizik içinde.:)Servis dışındaki başka yerlere fazla güven olmaz fakat ona 500 tl vermekte bana mantıklı gelmiyor. 300 tl daha ekleyip cihazın 2. elini alırsın daha iyi 500 tl ekrana vericeğine.

Ya 300 lira harcama yapıp 1000 liradan 2. el olarak satmaya çalışacağım.
Satabilirsem ikinci el G2 veya sıfır G3 Beats alacağım.

Şuan planım bu yönde. Ayrıca telefon yanımda yapılacakmış ve beğenmezsem çıkarılıp eski ekran takılabilecekmiş. Başka çarem yok :(

Ya 300 lira harcama yapıp 1000 liradan 2. el olarak satmaya çalışacağım.
Satabilirsem ikinci el G2 veya sıfır G3 Beats alacağım.

Şuan planım bu yönde. Ayrıca telefon yanımda yapılacakmış ve beğenmezsem çıkarılıp eski ekran takılabilecekmiş. Başka çarem yok :(

İkinci el temiz piyasası 800 lira olan telefon diyorsun ama ekran taktırıp 1000 liradan satmaya mı çalışacaksın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.
800TL olan telefon 16GB modeli. Açıp bakarsan görürsün, 32GB piyasası 1100-1200 arası değişiyor.

1,5 yıl garantisi olan telefonu kaç liradan satmamı bekliyordun? 500 liraya mı satacaktım?
300 lira verip yeni ekran taktırıyoruz, adamın başında dikileceğim diyorum, beğenmezsem geri çıkartabiliyorum diyorum.
Salak değiliz, yan sanayi mal takacak olsa fark ederiz.

Gir bak, orjinal ekranı zaten 300 lira. Sana bir sürü sitenin linkini atabilirim, hepsinde standart 300 lira.
Servisi arayıp sordum yeni, 450TL fiyat verdiler.

Bu 450'nin %18 KDV'si ve 50-70 TL işçiliği var. Bunu da çıkartırsan zaten ekran bu fiyata geliyor.
Bunu bizzat servis elemanı söylüyor zaten. Servise yaptırdığımda 150-200 lira boş yere havaya uçuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl düşürdün ? Nereye düştü ? G2 almayı düşündüğüm için soruyorum. Kılıfsız'mı düştü birde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı