LG G2 ekran değişimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence öyle kasmayın pek fazla tabii ki 300 tl az bir rakam değil fakat satıcıyla iletişiminizi rahat kurar iseniz emin olun her türlü iyiliği yapacaktır.Ben yaptırdığım sırada bayağı konuştum şuanda bana denilen şey "herhangi bir probleminde direkt olarak bize getir olmaz ise destek ile irtibata geçip servise göndeririz." idi.Yani size demek istediğim şey şu ki koşulsuz şartsız para iadesi hiçbir işletmede söz konusu olamaz. Satıcının insafiyetine kalmış bir durum bu.Mantıken satıcı da haklı , sende.

450 liraya İmes kavşağındaki LG MTV serviste yaptırdım arkadaşlar.

O zerafeti yaşamaya karar verdim, kılıfsız kullanmaya tam gaz devam.

Picture 3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@BilgisayarKurdu Geçmiş olsun. Bu arda bir yazında telefonun 2. eli 800 TL demişsin. Ben kendi cihazımı sordum telefoncu 900 TL verdi geçenlerde.

Yan hesap açıp kendini savunmaya çalışacak kadar işsiz olduğunu tekrar gösterdin. Merak etme haksız duruma düşüyorsam da yetkililer ilgilenmediğindendir. Seni rapor etmekten bir hal olduk artık.

Ayrıca 1,5 yıl garantisi kalacak. Serviste değişse de, ithalatçı firmadan habersiz farklı bir yerde değişse de sıkıntı yok.
Kendime güvenmekten öte tanıdığımın arkadaşı olduğu için yollayacağım, Sirkeci'nin nasıl bir yer olduğunu, o iş hanlarında nelerin döndüğünü gayet iyi biliyorum merak etmeyin :)

Yeni mesajları öylesine gezerken gördüm de; ağır gel. Yan hesap açmadım, 17 yaşındaki bir çocuk bana işsiz diyemez. Gerçekten sinirlenmeye başladım, olayı farklı boyutlara çektirme konusunda insanı provoke etme.

Yöneticiler de yan hesap olmadığı konusunda bu mesajımı teyitleyip arkadaşın hakareti konusunda bir yaptırım uygularlarsa sevinirim. Bu arkadaşa verdiğim cevaptan dolayı "Uygunsuz Üslup" adı altında 1 hafta ceza yemişliğim var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı