LG G2 icon değiştirme

Herkese merhabalar, bu konumuzda LG G2 telefonumuzda bulunan uygulamaların iconlarını nasıl değiştirebileceğimizi göstereceğim.

İster kendi resmimizi koyarız, istersek bir icon tarzı görseli. Tamamen özgürüz.
Kendi isteklerimiz doğrultusunda telefonumuzu kişiselleştirip cicili bicili hale getirebiliriz.
Kendi tarzımızı telefona da yansıtabiliriz.

Öncelikle çok kısa bir bir biçimde yazılı ve görseller aracılığı ile bahsedeceğim, videomuz zaten mevcut.

Bu telefonumuzun eski hali, Chrome simgesi gayet sıradan.

1zStC36.png

1-Değiştirmek istediğimiz uygulamaya basılı tutuyoruz ve 1-2 saniye içerisinde üzerinde mor bir boya fırçası işareti beliriyor. Bu işaret belirdikten sonra elimizi çekiyor ve vakit kaybetmeden tekrar o uygulamaya tıklıyoruz.

vV0WrYw.png

2-Karşımıza gelen ekranda hazır görseller mevcut, tema ve fotoğraf simgesi olarak 2'ye ayrılmış.
Eğer kendi resimlerimizi kullanmak istiyorsak fotoğraf simgesini seçiyor ve galerimizden fotoğrafın konumunu belirtiyoruz. İsterseniz 1x1 veya 2x2 seçeneklerini de kullanabilirsiniz.
2x2 yaparsanız sayfada daha büyük bir yer kaplayacağını unutmayınız. Bence 1x1 çok daha şık ve yeterli.

IbmhasQ.png

Tüm bu işlemlerden sonra tamam diyoruz ve uygulamanın simgesi hemen değişiyor.
Eğer birbiri ile uyumlu simgeler kullanırsanız ana ekranınız ve menüleriniz çok daha şık gözükecektir.

23SlHAs.png

Oldukça basit bir işlem olsa da rehber videomuzu da koyalım, iyice anlaşılsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@BilgisayarKurdu Haklısın 2 kelime için baştan uğraşmaya gerek yok. Buda güzel olmuş :)
Aynen öyle.

Birde G3 iconları kullanalım diyen arkadaş, G3 için yeni bir rom çıktı.
Telefon resmen G2'den G3'e dönüyor. 4K video çekim özelliği bile geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkçası bilinçli bir biçimde yapıldığında tehlikeli falan değil, şuan ben de yapamadım, kullandığım programlar açılıştan itibaren bile hata verdiği oluyor :)
Düzgün bir kaynak arıyorum. Yapacağım kısa bir süre içerisinde.

Tehlike yaratacak durum genelde 3. el şahısların yaptığı romları kullanmaktır.
LG'nin resmi sitesinde bulunan romları kullanmanız bir sıkıntı yaratmaz, hatta birçok sorunu da yok eder.

Mesela yukarıda gördüğün G3 romu 4K video çekim sunuyor ancak telefona zarar verebilecek bir durum bu.
LG firması, telefon aslıdna 4K çekebilecek olduğu halde onu oraya koymuyorsa elbet bir bildiği vardır.
Uzun süren çekimlerde telefonun ısınması istenilen bir durum değil ancak her telefonda böyle.
4K çekerseniz ısınıyor telefon :) İşin ucunu kaçırsanız ve telefona bir zarar gelir ise servis bunu kabul etmez.
Kafana göre rom yükleyip telefona zarar vermişsin der.

Anladım. Benim için önemli olan görüntü 4K video çekecek olcam zaten 5 dakika çeker bırakırım. Galaxy S5 te de bu sınır 5 dakikaydı hatırladığım kadarıyla. Cevabınız için teşekkür ederim. Güvenilir ve Türkçe bir ROM bulunca yüklemeye çalışıcam.

Eğer sizde de G2 var ise ROM attığınızda video ve ya resimli bir konu açarsanız sevinirim. Görünüm önemli dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı