LG G2 Servis Süresi

Dostum senin cihazı beklemeye almışlar. Eğer bu işin peşine düşmezsen, iki de bir arayıp sormazsan telefonun öyle beklemeye devam eder. Parça bekliyor bahanesiyle telefonları hep beklemeye alıyorlar. Sonra 20 iş günü geçiyor ve telefon hala gelmiyor.

Bu durumla ilk defa karşılaşan biri olarak söylüyorum. Ben de LG G3 telefonumu kapanma sorunu yüzünden servise yollamıştım. Benim telefonum tam 3 ayda zor geldi. Kendilerini arayıp telefonun durumunu sorduğumda, aynı sizde olduğu gibi "Telefonunuz parça bekliyor, şuan için beklemeye alındı" cevabını veriyorlardı. Araya araya, sora sora tam 3 ay sonunda "Telefonunuz tamir edildi ve kargoya verildi" cevabını aldım. Bu pazartesi telefonum geldi. Ama tamir edilmeden gelmiş, sorunu hala devam ediyor. Yarın tüketici hakem heyetine şikayet etmeye gideceğim.

Diyeceğim şu ki; telefonunun peşini bırakma. 2 günde bir servisi arayıp sor, ya da internet üzerinden takip et. Yoksa senin telefonunu da benim gibi yaparlar. 20 iş gününde telefon yapılmazsa onları şikayet edeceğini filen söyle. Ben mağdur oldum, beni enayi yerine koydular. Sizlere de aynısı olmasın diye bunları yazdım. Umarım faydalı olmuştur :mutlu:.

Parça beklemeleri bahane zaten. Telefonu alıp tamir etmek yerine önceki sayfada bahsi geçen cihazı veriyorlar. Zaten yarın gitmeyi düşünüyorum servise. Ben şahsen değişim falan istemiyorum. Paramı geri versinler yeter. İlk işim Samsung'a geçmek olacak. Satarken güzel, ama satış sonrası destek berbat (n)

Parça beklemeleri bahane zaten. Telefonu alıp tamir etmek yerine önceki sayfada bahsi geçen cihazı veriyorlar. Zaten yarın gitmeyi düşünüyorum servise. Ben şahsen değişim falan istemiyorum. Paramı geri versinler yeter. İlk işim Samsung'a geçmek olacak. Satarken güzel, ama satış sonrası destek berbat (n)
Burası Türkiye abi, müşteri memnuniyetinde sondan ikinciyiz.
Ayrıca Samsung'a geçersen de aynı şeyi yaşarsın hatta daha kötüsünü...

O değil de zamanında Poly Pad marka dandik bir tablet almıştık. Bataryası sıkıntı çıkarmıştı, yetkili servise görürdük, 10-15 günde gelmişti İkincisinde başka bir model verdiler.
Hiç sıkıntı çıkarmadılar bize.

Az önce ilk olarak telefonu teslim ettiğim servisi aradım ve 20 gün olduğu halde cihazın tamir edilmediğini söyledim. Telefondaki bayansa 20 gün olduysa 24 saat içinde değişim onayının internet takip sitesinde yazacağını söyledi. Ben de bedel iadesini sorunca beni 4446543'ü arayıp direkt LG Müşteri Hizmetleri'ne yönlendirdi. Ben de orayı aradım ve aynı şeyleri oraya da söyledim. Önce IMEI numarasını sonra da hangi teknik servise verdiğimi sordu. Bilgileri verdim ve telefondaki bayan 20 iş günü tamir süremin dolduğunu ve değişim isteyebileceğimi söyledi. Ben de bedel iadesi almak istediğimi belirttim ve yönetmelikte 20 iş gününü geçerse bunu talep edebileceğimin yazdığını da belirttim. Ardından bana değişim onayı çıktıktan sonra cihazı teslim ettiğim yetkili servise gidip para iadesi talebini iletebileceğimi söyledi. Şimdilik durum bu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı