LG G2 vs LG NEXUS 5

Hangi telefonu önerirsiniz?

• LG Nexus 5

Oy: 4 40,0%
  • LG G2

Oy: 5 50,0%
  • Diğer

Oy: 1 10,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

SURRENTLY

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar, Nexus 5, G2 ve Xperia Z arkasında kalmıstım, Xperia Z'den yana kullandım tercihimi, üzücü bi şekilde hoparlörünün su alması nedeniyle garantiye yolladım ve iade istedim, % 90 geri gelecek, şimdi Xperia serisine soğudum ve Nexus 5 ile G2 arasında kaldım , telefonda yaptığım tek şey müzik dinleyip internette gezmek, çok oyun bağımlısı birisi değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederım. LG G2 ye sıcak bakamamam şundan dolayı, güncelleme sorunu olabilir diyorlar, hemde tasarım olarak pek hoşnut olmadım arka güç butonu yüzünden, Nexus 5 ise stabilliği fiyatı ve tasarım olarak çok hoşuma gitti, bu yüzden biraz önde tuttum, Nexus 5'in, LG G2 den daha düşük olmasının tam nedeni nedir?

Kardeşim gördün zaten ben de araştırıyordum. LG G2 aldım ve şuan çoook mutluyum. Hele pil süresi mükemmel. LG G2 LG G2

Bence Nexus 5 alın.

O saf Android hiçbir şeye değişilmez. Tasarımı da bir ayrı güzel. Elinize alırsanız anlaşılıyor.

G2 ve Nexus 5'i deneme fırsatım oldu. G2'de gereksiz bir sürü uygulama var. Arada kasma vs. yapabiliyor. Nexus 5 ise saf Android, kasma, donma yapmadı 3 haftadır kullanıyorum. Nexus 5'de gereksiz uygulama yok. Boşta RAM kullanımı 700 MB G2'de ise 1,2 GB bence Nexus 5 tasarım, fiyat, performans olarak daha önde.

Saf Android mutlaka önde kimse tartışamaz fakat , 2300 mAh batarya çok sıkıntılı olduğu söyleniyor bu yuzden G2 tercih edin diyor çevrem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…