LG G2 VS Samsung Galaxy S4 Kamera Performansı

Yıllardır samsung kullandığımız için biliyorum. Bunlar sadece benim evimdeki cihazlar. Üsttekiler Note serisi, 1'den 4'e kadar. Alttakilerin üçü de LG G2 32GB. Bana ait değil hepsi, ailemde kullandığımız cihazlar. Bu fotoğrafı da HTC E8 ile çektim. 1 hafta öncesine kadar S4 vardı, sattık. Ablam ve eniştem de şuan S4 kullanıyorlar. Onlar da memnun değil, satıp muhtemelen G2 ya da G3 alacaklar. Hatta elimde Galaxy S bile var. S3 vardı onu satıp HTC E8'i aldık. Bunları niye söylüyorum, elimin altında bir çok cihaz olduğunu ve işkembeden sallamadığımı göstermek için. Zaten kullanmadığım cihaz hakkında yorum yapmam pek.
uploadfromtaptalk1427983150789.jpg

S4'ün kamera performansının kötü olduğunu falan düşünmeyin, o karşılaştırmalar gerçeği yansıtmıyor.
S4'ün de G2 kadar iyi bir kamerası var.

Yalnız videolarda odaklama konusunda, G2'den çok daha sıkıntılı anlar yaşatabiliyordu.
Zamanında az çektirmedi S4'ün odaklaması.

Eki Görüntüle 59703

Soldaki G2 sağdaki S4

S4'ün kamera performansının kötü olduğunu falan düşünmeyin, o karşılaştırmalar gerçeği yansıtmıyor.
S4'ün de G2 kadar iyi bir kamerası var.

Yalnız videolarda odaklama konusunda, G2'den çok daha sıkıntılı anlar yaşatabiliyordu.
Zamanında az çektirmedi S4'ün odaklaması.
Zaten böyle bakıldığında bir fark yok. Farkı, yakınlaştırınca belli oluyor. Bu karşılaştırmanın amacı bu.

Anlatmak istediğim şey şu ki kalite farkını 680x450 çözünürlüğe sahip bir grafik içerisine 5 tane çok daha ufak çözünürlükte fotoğraf sokularak göstermek yanlış.

Ben G2'nin video performansını gösterirken Youtube ile yetinmeyip ham dosyaları ayriyeten Yandex'e yüklüyorsam bir sebebi var :)
Gerçek çözünürlüğü 4MB olduğu için siteye yükleyemediğim fotoğrafları ayrıca ham olarak farklı bir kaynağa yüklüyorsam bir sebebi var elbet :)

Son olarak görüntüler tanıdık geldi, farklı kaynaktan alındıysa not geçmeni rica edeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı