LG G2'yi 5S ile takas etmek mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burakpc

Hectopat
Merhaba elimde 32 GB G2 var. iPhone 5S ile takas etmek mantıklı mı? Kardeşimde S3 mini var G2'yi kardeşime verecektim o da iPhone istedi o yüzden. 5s nasıl bir cihaz, G2'yi aratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun performansı açısından LG G2 daha iyi bir cihaz. Kamera açısından iPhone 5s daha iyi. 5s 16 GB modeli mi ? yoksa 32 GB modeli mi ?

Oyun performansı açısından LG G2 daha iyi bir cihaz. Kamera açısından iPhone 5s daha iyi. 5s 16 GB modeli mi ? yoksa 32 GB modeli mi ?
16 GB model. Mesajı geç yazdım kusura bakmayın bazı gereksiz moderatörlerin gereksiz cezaları yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB model. Mesajı geç yazdım kusura bakmayın bazı gereksiz moderatör'lerin gereksiz cezaları yüzünden.
Forumdaki hiç bir ceza gereksiz değildir. Eğer beğenmiyorsanız sizi foruma girmek için zorlamıyoruz. Sağ üst tarafda çıkış butonu var. Oraya bastıkdan sonra çıkış yapabilirsiniz.

Bence bize böyle bi alan açmış kişilere saygı duymalıyız TECHNOPAT Sosyal sitesinden daha iyi teknoloji sitesi yok bence. Bu beni şahsi fikrim.

Bence bize böyle bi alan açmış kişilere saygı duymalıyız TECHNOPAT Sosyal sitesinden daha iyi teknoloji sitesi yok bence. Bu benim şahsi fikrim.

Sen git Android konusunu konu dışına aç, sonra gereksiz ceza aldım de. Oldu, başka bir isteğin var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı