LG G3 AnTuTu Performansı

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    42
Samsung un ekranı lg den iyi bide bataryayla gel. ;)

1- Ben kötü demedim.
2- PPI değeri anlamını öğren de gel.
3-Ben PPI değeri düşük dedim.
4-G3'de güç tasarruf modu olmadan 17 saat dayanıyor da, sen gelmişsin batarya diyorsun bir telefona neden güç tasarruf modu eklenir şarjı çok gittiği için ;)

1- Ben kötü demedim.
2- PPI değeri anlamını öğren de gel.
3-Ben PPI değeri düşük dedim.
4-G3'de güç tasarruf modu olmadan 17 saat dayanıyor da, sen gelmişsin batarya diyorsun bir telefona neden güç tasarruf modu eklenir şarjı çok gittiği için ;)
Ne sayıkladığını bilsem. Note 4 daha çok gidiyor şarjı LG g3 ten.

19 yaşındayım . Benden büyük olduğunu sanmıyorum. Heleki telefonla hava atma olayına girmen kadar gülünç bişey yok. Arkadaşımda g3 var . Tasarım hoş olabilir. Ancak note4 tasarımı benim çok daha fazla hoşuma gitti. Tasarım tercih meselesi. G3'e kötü demiyorum. Ama beya note4 her türlü tasarımda ezer BANA göre. Ekran olarak ppi a bakarsan bende sana gülerim. Arkadaşımda senin gibi sürekli samsunga çakıp g3 ü her halükarda övüyor. Ee tabi herkes kendi telefonunu :) Neyse uzatmayayım bu sana çok bile. Özet geçersek tasarıma göre telefon seçmekle hata edersin. Özellikle yanlış seçersen ;) Hadi sana kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güldürdün beni gerçekten, "hahahahahahha" yazan bir insanın kişiliğine girmek bile istemiyorum.

Kullandığım telefonlar S4, Note 2, S4 zoom yani deneyimlerime dayanarak konuşuyorum. Tasarım sadece benim için bir aşama ben markaya göre seçmem senin gibi Samsung uzun süre kullandım. Ne zaman vazgeçtim biliyor musun ben S4 kullanırken yanımda ki arkadaşım G2 kullanırken ve ben 1900 tl vermişken o 1400 tl vermesine rağmen antutu'da geçerken. Menü ye girerken telefonum takılınca utanıyordum çocuğun yanında telefonu çıkartmıyordum bile, ayrıca telefonu alalı 1 sene bile olmamışken üstüne Samsung 4 model çıkarttı telefonum eski statüsüne düştü. Samsung yaptımı iyi yapar ama bunu unutma her zaman bir yerden çalar. Ben Note 4 kötü diye bir şey demedim ama sen ısrarla G3'ü kötülüyorsun buda ilgincime gitti doğrusu. Güle güle kullan derim ben sana ama ben kalem kullanmam telefonda benim için tablete girer o ama zevk meselesi kalem kullanmak benim için tablette olur "şahsi" fikrim.

Bende g3 kötülemedim dikkatli oku yazdıklarımı övdüm nerdeyse. Sen ısrarla kötüledin note 4 ü neyse sende güle güle kullan ben telefonumdan gayet memnunum gönül rahatlığı ile kullanıp masaya çıkarıyorum.

Telefon ilk çıktığı gün yaptım testi. Ayrıca Antutu değerlerine bakıp yargılamak doğru değil.
Telefon gelir gelmez 16 GB versiyonu açıp Antutu testi yaptım ve çıkan skorunu paylaştım.

Buda bizzat Note 4'ten
Screenshot_2014-11-10-19-40-37.png

G3, Note 4 ile karşılaştırmak sidik yarışı olur :) G4 gelince işler değişir yazık vallahi Samsung yıllardır bu piyasa LG daha yeni giriyor bilenler bilir LG bir kaç yazılımsal sorunları mevcuttu bunları halletti ve G2 ile Samsung'un satışlarını azalttı, sonra G3 çıktı yine Samsung'un satışları düştü. Zaten Note 4 ile G3 performans konusunda kıyaslanması doğru değil fırtına önces, sessizlik G4'de görüşürüz. :)
Screenshot_2014-11-28-20-34-20.png

Ayrıca size güncelleme gelmedi mi Antutu'ya ya da antutu v5.3'de daha mı düşük veriyor ? :D Lütfen testi son sürüm ile yapınız..

G3, Note 4 ile karşılaştırmak sidik yarışı olur :) G4 gelince işler değişir yazık vallahi Samsung yıllardır bu piyasa LG daha yeni giriyor bilenler bilir LG bir kaç yazılımsal sorunları mevcuttu bunları halletti ve G2 ile Samsung'un satışlarını azalttı, sonra G3 çıktı yine Samsung'un satışları düştü. Zaten Note 4 ile G3 performans konusunda kıyaslanması doğru değil fırtına önces, sessizlik G4'de görüşürüz. :)
Eki Görüntüle 34704
Note 4 ile g3 kıyaslanır çünkü ikisi de 2014 model. G4 ile note 5 kıyaslanır. Note 5 te görürsün sende g4 ü ezdiğini.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı