LG G3 Bellek Kullanımı

Proppy1

Hectopat
İyi günler arkadaşlar, LG G3'ün 3 GB bellekli modeline sahibim ve bir sorum olacak. Telefona yalnızca Facebook ve Steam yüklediğim halde depolama bölümünden bellek kullanımına baktığım zaman belleğin 1,9'u kullanılıyor 0,90'ı boşta gözüküyor. Neredeyse 2 GB'ını kullanması normal mi uygulama yüklemediğim halde?

Farkında olmadığın onlarca uygulama çalışır vaziyette olabiliyor.
RAM boşaltma witgetini bilirsin, menülerine yerleştir onu. Ayarlardan tüm programları seç ki RAM boşalt dediğinde tüm programları kapatsın.

Bu şekilde 1,5GB falan boş alan kalacaktır tahminen. 2GB kullanıma çıkması anormal bir durum değil açıkçası.

merhaba, bende G3 aldımfakat telefondan pek memnun kalamadım. İnternette dolanırken takılamalar yasıyorum tarayıcıda ve dolduramadıgında sayfayı yesıl renkte kalıyor bazen. Uygulama gecıslerınde de bu takılmaları hıssedebılıyorum. Ayrıca asırı derecede ısınma yapıyor acaba bu tarz gozunuze carpan ufak takılmalar sorunlar sızdede oluyormu. Bu arada telefonu teknosadan aldım.

İnternet bağlantınıza ne derece güveniyorsunuz ? Yüklenmiş bir sayfayı kaydırırken donuyor mu ?
Ayrıca Android alırsan bellek temizlemekle uğraşırsın gibi kelimeler saçma kelimeler, herkes İphone mi alsın kardeşim ?

Bence normal ben samsung s5 kullanıyorum boştayken 1 gb ı kullanılıyor gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı