LG G3 Deneyimlerim

Nexus 5 in tek eksik yanı pili tabiki g3 kadar iyi değil ama oyunlarda uygulamalarda fark hissedilmiyor . Tabi ki bir kaç sene sonra fark belirginleşecektir ama bence g3 2k ekran gereksiz . 2k ekran için bence snapdragon 810 ve ustu kullanılmalıydı .

Ben de LG G3'ü çok seviyorum. Ama facebookdaki kullanıcı gruplarında çeşitli sorunları yaşayanlar olmuş:
1) Mikrofon çatlaması
2) Kamera sararması
3) Şarj seviyesinin kendi kendine yükselmesi
4) Mağazadaki oyunlarda uyumluluk sorunu göstermesi
5) Aşırı ısınma (bazen eli yakacak kadar) (biliyorum böyle bir sorun olmadığını söylüyorsun ama tekrarlamak istedim)
6) Antutu testinin 30.000 puana kadar düşmesi
Abi sende bu sorunlardan hangileri oluştu? Eğer oluşmamışsa o kullanıcılarda neden böyle sorunlar oluşmuş olabilir. Onları da bilgilendirmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben de LG G3'ü çok seviyorum. Ama facebookdaki kullanıcı gruplarında çeşitli sorunları yaşayanlar olmuş:
1) Mikrofon çatlaması
2) Kamera sararması
5) Aşırı ısınma (bazen eli yakacak kadar) (biliyorum böyle bir sorun olmadığını söylüyorsun ama tekrarlamak istedim)
Abi sende bu sorunlardan hangileri oluştu? Eğer oluşmamışsa o kullanıcılarda neden böyle sorunlar oluşmuş olabilir. Onları da bilgilendirmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Mikrofon çatlaması bende de oldu hemde telefonu alalı 3 ayı geçti 1 hafta kadar önce oldu.

1) Mikrofon çatlaması
2) Kamera sararması
Bahsettiğin sorunların hiç birisi yok bir kere ANTUTU'dan 30000 değil 39000 veriyor.

Konuyu değiştirmeyin burada ki konu LG G3'tür !

Bazılarında 30.000 oluyormuş ben de pek inanamadım zaten

İnanmadığın şeyleri, görmediğin emin olmadığın şeyleri ve özellikle kulaktan duyma bilgileri paylaşma milleti yanlış yönlendirme ben elimde canlı örneği var hem de 2 tane biri 16 GB'lık olan biri 32 GB bahsettiğin hiç bir sorun mevcut değil daha doğrusunu bahsettiğin değil kulaktan duyma dedikodu, karalama bilgileri paylaşmazsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı