Daha fazla
Mikrofon çatlaması bende de oldu hemde telefonu alalı 3 ayı geçti 1 hafta kadar önce oldu.Ben de LG G3'ü çok seviyorum. Ama facebookdaki kullanıcı gruplarında çeşitli sorunları yaşayanlar olmuş:
1) Mikrofon çatlaması
2) Kamera sararması
3) Şarj seviyesinin kendi kendine yükselmesi
4) Mağazadaki oyunlarda uyumluluk sorunu göstermesi
5) Aşırı ısınma (bazen eli yakacak kadar) (biliyorum böyle bir sorun olmadığını söylüyorsun ama tekrarlamak istedim)
6) Antutu testinin 30.000 puana kadar düşmesi
Abi sende bu sorunlardan hangileri oluştu? Eğer oluşmamışsa o kullanıcılarda neden böyle sorunlar oluşmuş olabilir. Onları da bilgilendirmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bahsettiğin sorunların hiç birisi yok bir kere ANTUTU'dan 30000 değil 39000 veriyor.Ben de LG G3'ü çok seviyorum. Ama facebookdaki kullanıcı gruplarında çeşitli sorunları yaşayanlar olmuş:
1) Mikrofon çatlaması
2) Kamera sararması
3) Şarj seviyesinin kendi kendine yükselmesi
4) Mağazadaki oyunlarda uyumluluk sorunu göstermesi
5) Aşırı ısınma (bazen eli yakacak kadar) (biliyorum böyle bir sorun olmadığını söylüyorsun ama tekrarlamak istedim)
6) Antutu testinin 30.000 puana kadar düşmesi
Abi sende bu sorunlardan hangileri oluştu? Eğer oluşmamışsa o kullanıcılarda neden böyle sorunlar oluşmuş olabilir. Onları da bilgilendirmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bazılarında 30.000 oluyormuş ben de pek inanamadım zatenBahsettiğin sorunların hiç birisi yok bir kere ANTUTU'dan 30000 değil 39000 veriyor.
Konuyu değiştirmeyin burada ki konu LG G3'tür !
Bazılarında 30.000 oluyormuş ben de pek inanamadım zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.