LG G3 Ekran Kararma Sorunu

zaphod

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba,

Ekranını 2 ay önce servisten garanti kapsamı dışında değiştirdiğim LG G3 telefonumda yeni bir sorun baş gösterdi. Telefonu kullanırken ekran yavaş yavaş kararıyor. Bazen ekranda farklı renklerde çizgiler çıkıyor bu kararma sırasında. Ekran açma kapama düğmesine birkaç kez basınca ekran tekrar geliyor ama 1-5 dakika arasında tekrar aynı sorun ortaya çıkıyor. İnternetten okuduğum yorumlarda sorunun sebebi olarak genelde anakart gösterilmiş. İnternetten yedek parça tedarik edip çalışır hale getirmeye çalışacağım telefonu ancak sorun ekranda mı anakartta mı tam olarak emin olamadım. Aynı sorunu yaşayanların yorumlarını merak ediyorum. En azından bu sene çıkacak modeller olana kadar idare etsin istiyorum.

Bazı yorumlarda anakartı folyo ile sarıp 200 derecede 10 dakika fırınlamaktan falan bahsetmişler ama sorunun kesin olarak anakartta olup olmadığından emin olmadığım için denemedim. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı