Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım telefonlar arasında kalıyorum cihazları fazlasıyla araştırdım kullanan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Note 4 yazmamın sebebi son çıkmış olması yoksa o kadar büyük bir telefon istemiyorum açıkçası Bir de aklımdaki soru işareti bir S3 kullanıcısı olarak S3'te ki sıkıntılar S5 ile de karşılaşır mıyım? Örn. 1 Sene sonra rehbere tıklayıp 10 saniye bekler miyim
Beklersin bence. Arayüz aynı arayüz. Ben açıkçası Xperia z2-z3 bakmanı öneririm. Amerika'dan getirme şansın varsa Motorola Droid Turbo da güzele benziyor. G3'ün de bataryası çabuk bitiyor diyorlar. Arkadaşım 2 gblik modelini aldı bana arayüzü kasıyor gibi geldi biraz. Benim zenfone 5'imin bile sanki daha akıcı.
Note 4 almani öneririm şu vakitte en iyi seçim note 4 olacaktır ekran lg g3 e göre daha büyük sanırım note 4 un hemde note 4 un geniş ekranı sana oyun da oynatir film de izletır hemde not tutarsin
s5 almamani öneririm bir hevestir belki ama note 4 kat kat önde arkadaşım s5 den memnun değildi satıp üstüne para koyup not4 aldi suan memnun