LG G3, Galaxy S5, Xperia T2 Ultra ve Ascend P7 Hangisini Almalıyım?

Zülal

Hectopat
Daha fazla  
Yeni telefon almayı düşünüyorum önceki telefonum Samsung Galaxy Note II. Bu yüzden pek küçük bir telefon istemiyorum. Sizce Lg G3 mü Samsung Galaxy S5 mi Sony Xperia T2 ultra mı Huawei Ascend P7 mi? Aslında Oppo Find 7 de çokta kötü sayilmaz gibi. :)))

Daha note 4 çıkmadı, z3 çıkmadı siz neye dayanarak z3'ün 2500 Tl olduğunu söylüyorsunuz anlamadım. Ayrıca z2, g3'ten sonraki en iyi telefon bana göre de ama z3 çıkacak diyorum, arada 200 tl-100 tl olacaksa hiç düşünmeden z3 alınır, z2 değil.

Daha note 4 çıkmadı, z3 çıkmadı siz neye dayanarak z3'ün 2500 Tl olduğunu söylüyorsunuz anlamadım. Ayrıca z2, g3'ten sonraki en iyi telefon bana göre de ama z3 çıkacak diyorum, arada 200 tl-100 tl olacaksa hiç düşünmeden z3 alınır, z2 değil.
3000 olamayacağına göre ? Özellikler ortada fiyat hakkında aşağı yukarı tahminde bulunabilinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı