LG G3 Isınıyor

SS'ları da ekleyeyim bari. Parlaklık %80 iken. SS'leri lana kadar %4-%6 arası düşme olduğunu göz önüne alın. Şimdi ne yapayım ben? Satsam alacak adama yüzüm tutmaz. Servise göndersem; tel yurtdışından geldi. Ayrıca servis çözüm mü o da muallak :(
5 yıl iphone kullan, ilk android tecrübem böyle olsun. Çok moralim bozuldu valla.

kusura bakmayın fotoları sıralayamadım :)

2- Telefonu elime alıp "e-posta kontrol" "telefonun sesini açma" "diğer bildirimlerin kontrolü" işlemlerini yaptım. Yaklaşık 2 dakika sürdü
QuickMemo _2014-08-11-08-51-24.png

3- 15 dakika nette oyuna baktım.
QuickMemo _2014-08-11-09-30-47.png

1- Telefonu uzun süre kullanmadan elime aldığımda:
QuickMemo _2014-08-11-04-32-18.png

G3 ısınma sorunu yaşayanlar şunu deneyebilir misiniz: telefonla arama kısmına 3845#*855# yazın. Bunu yapınca altta" High Temperature Property" diye bir şey var. Ona tıklayıp on yapın. Bir miktar çare olabileceğini düşünüyorum.

Peki bunu yaptıktan sonra cihaz üzerinde ne gibi değişiklik olabilir. Android kullanmayı tam olarak bilmediğim için soruyorum. Maruz görün!

G3 ısınma sorunu yaşayanlar şunu deneyebilir misiniz: telefonla arama kısmına 3845#*855# yazın. Bunu yapınca altta" High Temperature Property" diye bir şey var. Ona tıklayıp on yapın. Bir miktar çare olabileceğini düşünüyorum.

Eğer memnun değilseniz ve belirli bir süreyi geçirmediyseniz geri iade edebilirsiniz, içinize sinmeyen bir telefonu almak zorunda değilsiniz.
Garantiye yollarsanız bunu bir sorun olarak görmeyecek ve geri göndereceklerdir.
İçerisinde böyle yüklü donanımlar varken ısınması pek anormal değil.

Amiral gemilere kim ve verdiyse doldurmaya başladılar. O küçücük ve ince kasa, o ısıyı dağıtabilecek kapasitede değil.
Pasif soğutma ile kolay kolay yok olmuyor ısı
.

70 dereceye kolayca çıkıyor ise bunun eline hissettirdiği miktarı 45 dereceden az değildir. Gerçekten rahatsız eder insanı.
Benim G2 yük altında 65 dereceyi geçmiyor. Batarya sıcaklığım da 41,8 civarını hiç geçmiyor.

Yinede şunu net bir biçimde söyleyebilirim ki çoğu amiral geminin problemidir bu.
Belki güncellemeler ile bir şeyleri düzeltmeyi başarabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce LG servis Ankara'yı aradım. (0 312 231 65 43) şikayeti olanlarda başka lg servisleri ararsa çok iyi olur.
Telefonun CPU ısısının 70'C'yi gördüğünü ve rahatsız ettiğini söyledim. Oradaki görevli G3'ün bu kadar ısınmasının çok normal olduğunu söyledi. Korkulacak bir şey olmadığını ve telefona bir zarar gelmeyeceğini söyledi. Kasanın ince olması sebebiyle ısının kolay dağılmadığını ve plastik aksam sebebiyle de kullanıcı tarafından fazlaca hissedildiğini söyledi. Sesi güven vericiydi ama yine de içim deki şüphe beni hala yiyip bitiriyor.
Ayrıca yabancı sitelere de şöyle bir göz attım. Orada da aynı sıkıntıdan bahsediliyor.
Yani şunu okumadım. "G3 kullanıyorum ve ısınmıyor" :))

1-2 saat önce uygulamaya koydum. Şu an için bir fark görmedim. Yarına kadar deneyip yine bilgi paylaşırım.

Arkadaşım sana 4 sayfadır bu ısının telefon için sıkıntı yaratmayacağından bahsediyoruz :)
Servis bunu bir sıkıntı olarak görmeyecektir diyoruz :)
Bu hali ile kabul edeceksiniz telefonu.
Çoğu amiral gemi böyle yani, yapacak birşey yok. 65 dereceye öyle veya böyle çıkacaktır o işlemci.

Lg g3 32 gb modelini 3 aydır kullanıyorum.Eskş bir Z2 ve 4s kullanıcısı olark o cihazlarında elle hissedilir derecede ısındığını gördüm.s801 çipset ısınıyor ama hiçbir oyunda ne kasma ne de donma yaşıyorsunuz gayet akıcı ve performanslı olarak diledinşz kadar oyun oynayıp inyernette dolaşabikiyorsunuz cihaz çok şık ve çok güzel bir ekranı var 5.5 inch qhd ekranda oyun oynamanın tadını alıyorsunuz.z3 de aynı işlemciye sahip ama ısıyı dağıtması için koydukları br kanal vasıtasıyla ısı kasaya yaygınlaştırılıyor g3 de ise arka tuşda yoğumlaşma oluyor farkı sadece budur.Cihaz muadillerine göre daha kısa sürede şarj oluyor ve kablosuz şarj desteği var uçlara doğru inceltilmiş yeterince hafif olan kasa şekli ile elde taşıma konfor ve güvenliği sağlıyor.Alacak arakadaşlara ithal fiyatlarının da uygun olması sebebiyle tavsiye ediyorum.Bu özelliklere ve bu kaliteye fiyatı çok uygun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı