LG G3 mü Asus Zenfone 2 mi?

Ayrıca asus firması güncelleme konusunda kötü bir firma.
Fanboyluğa lüzum yok. Asus'un ilk Zenfone Serileri 4.3 Jelly Bean ile geldi. Şu an 5.0 Lollipop sürümünde. Hatta üzerine sürekli fix güncellemeleri geliyor. Bu fiyat segmentinde telefon üreten hangi üretici telefonuna bu kadar sahip çıktı ?

Bak güzel kardeşim. İlk olarak fanboyluk yapmıyorum. Asus güncelleme verdi. Ben vermedi demedim. Sadece geç verdi dedim. Buna itirazın olamaz. Ayrıca geçen sene en üst çıtası onlardı başka telefonu yoktu bir zahmet destek versin. Asus büyük bir firma ve adını kötüye çıkartmak istemez. Zamanında transformer serisinde filan güncelleme konusu ne durumda idi bakabilirsin. Yani siz orada benim mesajımı alıp içinden çöple bir yeri seçip fanboy diyorsunuz. Ben orada verir dedim vermedi demedim. Sadece hızı diğer firmalara oranla ciddi manada geride. Onu demek istedim. Eğer güncellemede kötü olmak hiç vermemek olarak biliniyor ise iyi ama orada'da kötünün iyisi. Eğer güncelleme o kadar önemli gider nexus 5 alır keyfine bakar. Yani o kadar önemsiyor ise ama ben pil ve kamera yüzünden pek öneremiyorum.

LG G3 hastalıklı bir telefon. Kullandığım eski telefon, bu nedenle kolayca yorum yapabiliyorum. 2K ekran için yetersiz donanım barındırılıyor telefonda, bu nedenle şarj, batarya ve performans sorunları çok sık görülüyor. Ayrıca güncellemenin erken gelmesi değil, daha sonradan gelip sağlam gelmesi önemli. Hatalarla dolu bir güncelleme yayınlanacaksa ne yapayım ben güncellemeyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı