LG G3 mü Galaxy S5 mi ?

İphone 5s almayın. Çünkü aldığınızda pilinden pişman olacaksınız. Günde 2-3 defa şarja takmak zorunda kalabilirsiniz. İphone 5s yerine Xperia Z3 Compact almanızı öneririm. Çünkü kamerası iyi, 2 gün pil ömrü, dayanıklı, stabil olduğu için almanızı tavsiye ederim.

Arkadaslar kararsız kaldım. Sizce s5 mi almayalım yoksa g3 mü almalıyım ? Bazı arkadaşlarım iPhone 5S almamı öneriyor. Sizce hangi telefonu almam daha iyi olur ki aldığım telefon beni 3 4 yıl kadar götürmesi lazım.

Kardeşim ben iphone 5s kullandım. Bence alarak hata edersiniz. Batarya süresi konusunda çok zayıf. Şarj sıkıntısı olmayan sadece 6 plus ancak onun da fiyatı malum, değer mi değmez mi göreceli bir durum. Apple telefonları belki şık tasarım ama 5s'e vereceğin para ile çok daha kaliteli telefonlar alabilirsin ki zaten arkadaşlar yukarıda çok güzel öneriler yapmışlar.

Benim tavsiyem ise LG G3 olur.

Note 3, LG G3, Galaxy S5. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Ama Note 3 e yeni güncelleme geldikten sonra daha güzel olduğunu söylüyorlar. Şuan Note 3 e aklım yattı gibi :)@Recep Baltaş

Son düzenleme:
3 -4 yıl götürecek bir cihaz yok. Olamaz da. En azından ilk aldığın günkü hızını hiç bir zaman yakalayamazsın bir süre sonra. LG G3 çok iyi bir cihaz S5'e nazaran.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı