LG G3 sıcaklık ölçme

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cihazim LG G3, arkadaşımın bir G3'ü elime geçti telefon şarjdayken işlemci kısmında bir ısınma oluyor ve normal kullanım ve parlaklık kısıkken bile bu sıcaklık artıyor batarya değil şarj olurken sistem boştayken işlemci ısınıyor çok ilginç servise vermeden danışmak istedim. En doğru sonucu hangi uygulama ile alırım ve sistem boşteyken ortalama sıcaklık ne kadar olmalı, ya da normal bir kullanım esnasında.
Ben 2 uygulama kullandım 2'si arasında dağlar kadar fark var.

Bunları yaparken parlaklık orta ve şarjda değil sistem kullanımı normal.
Temp+Cpu V;
Screenshot_2014-12-02-00-11-59.jpg

Buda A1 CPU Tool
Screenshot_2014-12-02-00-12-06.jpg

Sizce normal mi ? 2 sonuç neden farklı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü üstteki işlemcinin sıcaklığı, alttaki bataryanın sıcaklığı işlemci her zaman yüksek olur bataryadan.

Birinci ve ikinci resimde olan ısı değerlerinin ikisinin de "Battery" olma olasılığı var mı? Sonuçları aynı gözüküyor 39.7 derece. Birinci resimdeki ısı değerinin devamında "B" kısaltması da var. Bana ikisi de onu gösteriyor gibi geldi.

Tamam widgetteki sıcaklık ile ekran görüntüsündeki batarya sıcaklığı aynı orda batarya sıcaklığını gösteriyor widgette işlemci sıcaklığını değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı