LG G3 vs G4?

Hangisi?

• LG G3

Oy: 3 12,0%
  • LG G4

Oy: 21 84,0%
  • LG G4 Dual Sim

Oy: 1 4,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25
Kullanıcı hatası belki hemen firmaya laf atmayın bende lg g4 aldım ve çok memnunum .
Telefona laf söyleyen yok hocam çok güzel ama kullanıcı hatası değil kronik bi sorun bu g4 de ben telefonu götürdüğümde servis çalışanı 400 tane anakart değişimi bekleyen telefon var demişti

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıyaslama yapman bile yanlış. Kesinlikle G4 almalısın. 14 aydır kullanıyorum, standart sorunlar dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Kardeşim ithalatçı garantili ürün alma eğer ithalatçı garantili alıyorsan garanti siz ürün alıyorsun demektir. Ben aldım mağdur oldum

Telefonu herzaman elinden düşürmesen her telefon şarjı çabuk biter. Benim telefonda G4 ortalama şarj ömrü sunmakta.

Haklısınız bence 1 günü rahat götürüyor telefon mesai saatleri boyunca oyun oynamasak toplamda 10-20 dakika sosyal medyada dolaşsak ve sadece telefon görüşmelerini yapsak eve döndüğümüzde %60 ın üzerinde şarj olur .

Eskiden büyük ekranlı telefonlar yoktu ve internet yoktu fazlada oyun oynanmazdı herzaman aynı oyunlar vardı o yüzden eski telefonlar şarjı çok uzun sürerdi. Şimdi bence şarj bitmeleri normal. Bazı şeyleri abartan arkadaşlar var. Eski telefonlardan dolayı şarj sorunu artmış gibi görünüyor. Böyle şeyler normal kafanıza takmayın. Sadece konuşmaya ayırın eski telefonlar gibi görün telefon 2 gün yetecek şarjı. Elimizden düşmediği için telefonlarımızın şarjı erken bitiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı