Kullanıcı hatası belki hemen firmaya laf atmayın bende lg g4 aldım ve çok memnunum .lg g4 alma 7 ay oldu telefonu alalı ana kart yanmış açılmıyor telefon.
Kullanıcı hatası belki hemen firmaya laf atmayın bende lg g4 aldım ve çok memnunum .lg g4 alma 7 ay oldu telefonu alalı ana kart yanmış açılmıyor telefon.
Telefona laf söyleyen yok hocam çok güzel ama kullanıcı hatası değil kronik bi sorun bu g4 de ben telefonu götürdüğümde servis çalışanı 400 tane anakart değişimi bekleyen telefon var demiştiKullanıcı hatası belki hemen firmaya laf atmayın bende lg g4 aldım ve çok memnunum .
Merhaba, bende G4 düşünmekteyim fakat standart sorun derken neyi kastettiniz?Kıyaslama yapman bile yanlış. Kesinlikle G4 almalısın. 14 aydır kullanıyorum, standart sorunlar dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Günlük pil ömrünün az olması.Merhaba, bende G4 düşünmekteyim fakat standart sorun derken neyi kastettiniz?
Telefonu herzaman elinden düşürmesen her telefon şarjı çabuk biter. Benim telefonda G4 ortalama şarj ömrü sunmakta.Günlük pil ömrünün az olması.
Telefonu herzaman elinden düşürmesen her telefon şarjı çabuk biter. Benim telefonda G4 ortalama şarj ömrü sunmakta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.