LG G3'ün mü Kulaklık ile müzik performansı daha iyi yoksa Iphone 6'nın mı?

OneAcar 37

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
242
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LG G3 ve İphone 6? Size göre hangi cihazın kulaklık ve müzik performansı daha iyi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İPhone hiç kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamam ama g3 hoparlörünün gördüğüm en güçlü hoparlör olduğunu söyleye bilirim kulaklık kısmı ise senin hangi kalitede aldığına bağlı.
 
LG G3 hakkında pek bir fikrim yok ama iPhone kulaklıkları mükemmel bir mühendislikle tasarlanıyor. Kulağa tam oturuyor ve ses çok net.
 
Bence her ikiside farketmez. Yeterki kulaklığın kaliteli olsun. Bide telefondaki sesi kaliteli verebilecek bi yazılım. Ben note 3 kullanıyorum kulaklığımın ses performansı gayet iyiydi. Telefonuma dolby adında ses proğramını yükledikten sonra ses kalitesi bass vuruşları felan gayet iyi bir hal aldı. Yani demek istediğim hangi telefonu alırsan al kulaklık ve sesle ilgili bi uygulama ses kalite ve netliğini fazlasıyla artıracaktır. Ama sırf müzik içinde iphone 6 aldığına değmez bence. Çünkü iphone 6 çıktığı günden beri bir sürü sorunlar çıkardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı