LG G4 6.0 Güncelleme sorunu

Şimdiye kadar bir çok ‘‘.kdz‘‘ dosyası yükledim. Telefon açıldığında 5.1 di her seferinde. @crashers

Telefondan memnunum kardeşim sorunu yok. Ama alırsan Türkiye modelini al. Benim gibi güncelleme sorunu yaşamazsın.

Şimdiye kadar bir çok ‘‘.kdz‘‘ dosyası yükledim. Telefon açıldığında 5.1 di her seferinde. @crashers

Telefondan memnunum kardeşim sorunu yok. Ama alırsan Türkiye modelini al. Benim gibi güncelleme sorunu yaşamazsın.

Hmm peki sağol LG G4 olmasaydı büyük ihtimal Z2 alıcaktım Z3 Compact' ın boyu küçük bu arada modelini yazarsan bizimde güncellemene yardım etmiş oluruz :)

Kardeşim paylaştığım linkteki programı indirirsen sorunsuz bir şekilde kurabilirsin. Private file

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı