LG G4 Android 6.0 Marshmallow Rehber Sorunu

Can002

Hectopat
Yer
İstanbul/Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
Bir saat kadar önce telefonuma Android 6.0 güncellemesi geldi. Güncellemeden sonra rehbere girdiğimde "kişi listesi güncelleniyor" uyarısı aldım. Güncelleme bir türlü bitmedi. Netten araştırdığıma göre geçmiş güncellemelerde de böyle problemler çıkmış ama tam çözümünü bulamadım.
Umarım 6.0'a kavuşmuşken rehberimizden olmayız.
Elim kolum bağlı, sizlerden gelecek akıl dolu çözümleri bekliyorum arkadaşlar...
Şimdiden teşekkür ederim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Düzenleme:
Vakit geçtikçe, güncellemenin telefonu nasıl yavaşlattığına tanıklık ediyorum. Ayrıca telefonda akıl almaz bir ısınma var. Eke iki tane resim daha ekledim. Boştayken ve kullanımdayken ısı değerlerini ss aldım. Buyurun siz de bir bakın.

Dosya Ekleri

• da348736-3f4e-4424-b3ea-d462070ea0f3.jpg
    da348736-3f4e-4424-b3ea-d462070ea0f3.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 1.166
  • 1.jpg
    1.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 1.172
  • 2.jpg
    2.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 869
Son düzenleme:
Ben marshmallowu kurduğumda böyle bir problem yaşamadım fakat samsung kullanan bir arkadaşıma olmuştu telefonu yeniden başlat tekrar dene olmadı uygulamalar kısmından rehberin ön bellek ve verilerini silip yeniden başlatarak deneyebilirsin. Bilgisayara bağladığında rehberine ulaşabiliyorsan önce yedeklemeyi dene.

Sorun çözüldü arkadaşlar.
LG'nin sorunlu bir güncelleme çıkartıp geri çekmesi yüzünden olmuş bu problem. Telefonun bu sorunları yaşadığı sırada fark ettim ki hazırda bekleyen yeni bir güncelleme daha var. Onu yükledim ve düzeldi.
Sonradan araştırdığıma göre böyle hatalı bir güncelleme çıkmış ve daha sonra geri çekilmiş... Ekteki resimden versiyonları görebilirsiniz.
Technopat'ın haberleri arasında bu "LG'nin güncelleme çıkarması ve geri çekmesi olayına" değinmemiş olması da üzücü oldu. Başka sitelerden yardım almak zorunda kaldık.
Buyurun buradan daha detaylı bilgi alabilirler aynı sorunu yaşayan arkadaşlar.
LG, G4 için Android 6.0'ı yeniledi!
Peki LG, G4 için Android 6.0 güncellemesini neden durdurdu? [Video]

Dosya Ekleri

• 1451821069_v20a.jpg
    1451821069_v20a.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 1.303
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı