LG G4 Kullanıcı Görüşleri

Telefonunuz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Şarjı kaç saatte tam doluyor? Şarjı ne kadar gidiyor? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

kaç tl'ye aldınız?

1.5 saat civarında pil tam doluyor. Parlaklık %100 de 3 saat 30 dakika civarında ekran süresi alıyorum. Yani 1 günü rahat çıkarırsınız.

Bence Lg G4 aldım pil süresinden hiç memnun değilim pilin randıman vermemesinden mi acaba otomatik modda iken 4 saate yakın bir pil süresi aldım sizce 1 hafta sonra pilin verimi artar mı? Yoksa bir servisemi vermeliyim?

Bence Lg G4 aldım pil süresinden hiç memnun değilim pilin randıman vermemesinden mi acaba otomatik modda iken 4 saate yakın bir pil süresi aldım sizce 1 hafta sonra pilin verimi artar mı? Yoksa bir servisemi vermeliyim?

4 saat gayet yeterli bence. Ben daha 3.30'u aşamadım.

4saat telefonun açık kalması çok az. 4 saate yakın ekran süresi mi demek istediniz?

Telefon kilitli iken (ekran kapalı iken) bildirim çubuğunu indirmek istediğimizde telefonun ekranı çok kısa bir süre açılıyor sonra yine kilitleniyor. (Güncelleme ile düzelecektir.)
Burada bahsettiğim bir hata değilmiş. Cihaz kilitli iken parmağınızla yukarıdan aşağı indirdiğinizde saat, tarih, bildirimler gözüküyor. Yani bir özellik.

Malum her cihaz ilk günkü gibi olmayabiliyor. Uzun süredir kullanıyorsunuz. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Konuyu bir güncelleyelim, hortlatalım @alpayguzbey .
Değişen bir şey var mı yoksa her şey stabil, ilk günkü gibi mi?
Telefonun keşke dediğiniz yanları var mı?
Fiyatının 1900'lere düştüğü bu günlerde almayı düşünenlere tavsiyeleriniz, uyarılarınız neler?

Tabi ki, Vatan'da sık sık 1900'e düşüyor. Ama şuan 2100 olmuş tekrar. Merak etmeyin bir kaç güne kalmaz yine düşecektir eminim. Bir kez düştü mü her zaman düşer.

Faydalı bir inceleme olmuş, elinize sağlık. Hayırlısıyla bende Aralık ayında alacağım. İthalatçı garantili 1650 TL çok iyi bir fiyat böyle bir telefon için.

Değişen bir şey bana göre yok. Cihaz hala ilk günkü gibi. Ayrıca cihazı kullandıkça size daha yararlı ipuçları sunuyor. Mesela eve gidiş yolunu söylüyor. Ya da hava durumu hakkında bilgi verip ona göre giyinip önlem almamız gerektiğini söylüyor.
Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Ama aldıkları an şeffaf silikon kılıf alıp deri kapağa zarar vermeden kullanmaları. Deri kapağın yenisi 150 tl civarında diye duydum. Fiyat düşmüş - yükselmiş olabilir. LG'nin kendi şeffaf kılıfı da LG Premium Shop larda satılmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…