LG G4 Kullanıcı Görüşleri

Merhaba Arkadasim bende almayi dusunuyorum daha once g2 kullanmistim g4 ozellik olarak hosuma gitti bir kac sorum var sana
1.Ekran cift tik ile aciliyor mu hala?
2.g2 de ekran sararma sorunu yasamistim g4 icin duymadim ama sence sararma ihtimali var mi ?
3.simdi htc kullaniyorum 816G modelini face bildirimleri filan gec dusuyor veya hic gelmiyor boyle sikintilar var mi?

cevap icin simdiden tesekkur ederim.

@mehmet ben cevap vereyim.
  1. Evet, 2 tık ile ekran açılıyor.
  2. 2-3 aydan fazla bi zaman oldu G4'ü kullanıyorun, ekranda sararma vs. olmadı.
  3. Facebook'a sık giren birisi değilim ancak girdiğim zamanlarda da anında bildirim alıyorum.

Son düzenleme:
Telefon tasarımı sebebi ile rahatlıkla tek elle kullanılabiliyor arkadaşlar.LG L70 kullanıyordum ve defalarca düşürdüm, küçük ve ince olmasına rağmen.
G4 alalı 15 gün kadar oldu ve aldığım günden beri niye aldım pişmanlığını yaşamadım.Aksine gün geçtikçe mükemmel kullanımı ve kamerası ile elimden düşüremediğim bir keyif haline geldi.Siyah deri kapakli olanını tercih ettim.Telefonun ekranındaki siyah doygunluğu ile derinin muhteşem tasarımı göz zevkime her bakışta bir heyecan ve heves katmaya devam ediyor.

@Mehmet BORAZAN sorularının cevabını @er36po vermiş. Dediklerine harfiyen katılıyorum.
- G2 de knock code geldikten sonra çift tıklama kapanmıştı. Ama G4 te hem çift tıklama açık hemde knock code.
- O sorunu g2 içn bende duydum ama hiç yaşamadım. Sen cihaza su dökmedikçe veya yanlış kullanmadıkça garantiye yollarsın. Benim başıma gelmedi ama eğer senin başına gelirse servise yollarsan ücretsiz bakım yaparlar diye düşünüyorum.
- Facebook bildirimleri internet hızına bağlı olarak gelme süresi değişir ama bende bir sıkıntı yok. Mesajlar filan hemen geliyor. Ama başka bir cihazda oturumun açık olabilir ondan gelmiyor yada geç geliyor olabilir sana. Aktif oturumlarına bakmalısın.

@Mehmet BORAZAN sorularının cevabını @er36po vermiş. Dediklerine harfiyen katılıyorum.
- G2 de knock code geldikten sonra çift tıklama kapanmıştı. Ama G4 te hem çift tıklama açık hemde knock code.
- O sorunu g2 içn bende duydum ama hiç yaşamadım. Sen cihaza su dökmedikçe veya yanlış kullanmadıkça garantiye yollarsın. Benim başıma gelmedi ama eğer senin başına gelirse servise yollarsan ücretsiz bakım yaparlar diye düşünüyorum.
- Facebook bildirimleri internet hızına bağlı olarak gelme süresi değişir ama bende bir sıkıntı yok. Mesajlar filan hemen geliyor. Ama başka bir cihazda oturumun açık olabilir ondan gelmiyor yada geç geliyor olabilir sana. Aktif oturumlarına bakmalısın.

Evet arkadaş cevaplamış bende teşekkür ettim ve sizin mesajınızı geç gördüğüm için özür dilerim.
1. ilk defa G2 de bir makine ile aramda bağ hisseetim diyebilirim. knock code gelmeden elimden çıkarmak zorunda kalmıştım. o olaydan haberim yoktu
2.G2 çok temiz ve titiz kullanırım su dökmesini bırakın telefonun evim ve iş yerim de özel yeri vardır. servis garanti kapsamında değiştirdim ve telefon çok ısındığı için ekran sararıyormuş
3.bu telefondan önce tarihi eser blackberry kullandım. beğendi bildirimleri bile anında düşüyordu. Htc desire 816G modelinde ise yorum olursa geliyor sadece face bildirimleri değil sosyal medya genelde aynı sorun örnek instagram da yorum yapıyorum cevap gelmiş mi diye baktığımda görüyorum bildirim gelmiyor ben sadece telefondan girerim sosyal medyaya

yinede zahmet edip yazdığınız için teşekkür ederim.

Telefonunuz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Şarjı kaç saatte tam doluyor? Şarjı ne kadar gidiyor? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

kaç tl'ye aldınız?

Kaç saatte dolduğuna dikkat etmedim. Gece yatmadan takıyorum sabaha dolu olarak çıkarıyorum. Gece takarken en az %35 civarı oluyor. Ama kısa sürede şarjı doluyor. Şarj aleti güçlü. Şarjı kullanıma bağlı olarak günü rahat çıkarıyor. Hatta interneti kullanılmadığında kapatıldığında 2 güne yakın durur. Kaç saat ekran süresi alıyor dediğinizi anlamadım. Avea'dan 2800 TL'ye denk geldi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı