LG G4 Kullanıcı İncelemesi

O zaman şöyle bir soru sorayım konuyu toparlayım .
1) Lg g4 'ün çift tıklayıp ekranı uyandırma özelliğinde sorun olan arkadaşalar sorunu çözebildi
mi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
birde
2)Parklaklığın %0-ile%40 arasında telefonundan tiz ses gelenler sorunu çözebildimi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünü almadan önce çok buyük bir problemmi, çözülemezmi diye soruyorum özellikle şu çift tıklama sorunu.Teşekkürler.

Böyle bir problemin olursa telefonu servise verirsin. Dediğim gibi telefonun her şeyi çok güzel ama batarya performansı kötü.

Bende 2. sorun hiç gerçekleşmemişti, fakat ben kırılmaz camı taktırdığımda öndeki sensörü kapattığı için arada bir ekran kapanıyordu veya çift tıklanmıyordu kolay kolay . Gün ışığında sorun yoktu.

LG android olayında büyük atılımlar yaptı. Ürünlerinin tasarımlarını da ayrıca seviyorum. Güle güle kullanınız hayırlı olsun

LG android olayında büyük atılımlar yaptı. Ürünlerinin tasarımlarını da ayrıca seviyorum. Güle güle kullanınız hayırlı olsun
Teşekkürler, fakat telefonu kronik bir sorun dolayısıyla iade etmek zorunda kaldım.
Evet, LG gerçekten en iyiler arasına girmeyi başardı. İyi işler çıkarıyor.

Ne Gibi bir sorun acaba kardeşime almayı düşünüyorum da.
Telefon benden bağımsız olarak bir güncelleme yükledi, sonra sürekli reboot halinde kaldı. Garantiye yolladım hemen iade aldılar. Şu an satılan modellerinde bu problem olur mu bilmem. Çok olmasa da nadir rastlanan bir sorun. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…