LG G4 Sorunları

Süleymann

Hectopat
Daha fazla  
LG G4 H815TR cihazımın yaklalaşık 20-25 gün önce ana kartı yandı, ana kart yanmadan önce hayalet ekran sorunu vardı ve telefonu gönderirken bizzat not'a bu sorununda yazdım bir hafta içerisinde ana kart değişti (Yeni ana kart 611K serisi kasım ayınınmış sanırım) telefon geldi ve hayalet ekran sorunu çözülmemiş hatta sorun çoğalmış onu da bir köşeye bırakalım, telefon 6 (marshmallow) v20h sürümü ile geldi lolipopa kıyasla pil ömrü nerdeyse yarı yarıya azalmış durumda, ısınma oranı daha fazla ve birde sanki telefon biraz daha hantallaşmış.
Dün telefona virüs bulaştı be nde tuşlardan format attım telefona daha da bir değişti mobil veriyi açıyorum internete girebiliyorum fakat yukarda mobil veri simgesi gözükmüyor?
-Sonuç olarak hayalet ekran sorununu servislerin bir çoğu kabul etmiyormuş bu sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz ?
-Acaba tekrar servise yollasam lolipop atın desem atarlar mı ?
-Birde Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum vetelefonun faturası üzerime değil bu sıkıntı yaratır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı