LG G4'ün Bitmek Bilmeyen Sorunları

Vallaha ben İzmit Anıt Elektronik servisine yolladım 20 güne sıfır cihaz gönderdiler. 4 aylık telefondu halbuki. Şuan 2 ay oldu yenisi sorun gözükmüyor.
Tek isteğim 20 güne kadar anakart mı değişir, parça mı değişir bilmem ama değişsin yeterki. Çok sorun çıkartmaya başlamıştı.

Aynı telefon, aynı modeli kullanıyorum. 3.5 saat boyunca "Clash of Clans" oyununu oynadıktan sonra ısınma uyarısı aldım. Yani bu sorun herkeste yok. Onun dışında tüm LG cihazlarında olduğu gibi şarjın hızlı bitme sorunu var. Onun dışında çok memnunum.

Aynı telefon, aynı modeli kullanıyorum. 3.5 saat boyunca "Clash of Clans" oyununu oynadıktan sonra ısınma uyarısı aldım. Yani bu sorun herkeste yok. Onun dışında tüm LG cihazlarında olduğu gibi şarjın hızlı bitme sorunu var. Onun dışında çok memnunum.
Ben de video izlerken oluyordu. Oyun oynamaya cesaret dahi edemedim. Asphalt 8'i 30 dakika oynuyorum en az %25 şarj azalıyor sıcaklık ise maksimum.

Batarya hızlı boşalmıyor. Normal kullanımda 1.5 gün gidiyor. Ekran sürekli açıkken 4 ila 5 saat sürüyor. Isınma yok cihazımda sadece oyunlarda ısınıyor ve uyarıda almadım şuana kadar. 6 aydan fazla kullanıyorum. Yeni serisinde çok güzel dayanıyor şarjı. Isınma eski serilerde olduğu gibi yok normal kullandığında ısınıyordu yeni serisinde öyle bir sorun yok.

Batarya hızlı boşalmıyor. Normal kullanımda 1.5 gün gidiyor. Ekran sürekli açıkken 4 ila 5 saat sürüyor. Isınma yok cihazımda sadece oyunlarda ısınıyor ve uyarıda almadım şuana kadar. 6 aydan fazla kullanıyorum. Yeni serisinde çok güzel dayanıyor şarjı. Isınma eski serilerde olduğu gibi yok normal kullandığında ısınıyordu yeni serisinde öyle bir sorun yok.
Sanırım biraz şans işi. LG'ye özgü değil bu, teknoloji tamamen şans işi aslında. G3'den ben memnundum ghost screen çıkmasaydı, ısınmıyordu ve kasa çatlağı denen şey olmamıştı. Fakat, aldığım G4 cidden berbat çıktı. Çevremde 2 kişi de benimle bu sorundan müzdarip 1 arkadaşım dışında. Onda saydığımız sorunlar olmuyormuş, garip.

benim cihaz 1 aydır serviste
En az 1.5 ay bekliyor serviste. Sık sık arayın yoklayın, yoksa 3 ay bile beklersiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı