LG G4 vs S6 vs Galaxy Note 4 vs iPhone 5S veya Sony Xperia Z3?

Topladığım bilgilere göre sanırım kararımı verdim şöyle açıklayayım ;
Galaxy S6: Süper bir kamerası olsada bir süre sonra ara ara takılmalar ve Samsung' un son zamanlarda ki durumu nedeni ile elendi.
Note 4: Elime alınca beklediğimden daha iri geldi ve Samsung' a olan güvenim dolayısıyla oda elendi.
Iphone 5S: Çıkalı 2 sene oldu Apple kalitesi olsa da eski bir telefona o kadar vermek istemediğimden elendi.
LG G4: Süper bir cihaz her bakımdan ama elime aldığımda ve incelediğimde istediğim ürünü bulamadığım için elendi.
Geriye Xperia Z3 kaldı çıkalı 1 yıl olsada Sony' nin güncelleme desteği, performansı, pil ömrü ve tasarımı ile benim seçimim oldu. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim...
Bence Xperia Z3 o kadar da sağlam bir kasa yapısı yok. Ben aldım 3 günde sattım kasa açıklığı yüzünden.

3 günde derken kendiliğinden mi oldu kasa açıklığı ? Bir de sıfır mıydı aldığınız cihaz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, aldığımda o şekildi. Teknosa'dan sıfır aldım. 3 günde verdim ve Samsung'dan soğumuş olmama rağmen S6 aldım. İyi ki de almışım.

Kaç gün oldu alalı S6'yı ? Kasma veya her hangi bir sorun var mı ? Bir de pili nasıl gidiyor ?

Samsung güvensizlik hissi verebilir fakat, düşük modellerinde. S6, Note 3-4-5 gibi üst modellerinde kesinlikle kalite konuşuyor. Benim tavsiyem S6 olur. Eğer olacağı yoksa da G4.

Samsung güvensizlik hissi verebilir fakat, düşük modellerinde. S6, Note 3-4-5 gibi üst modellerinde kesinlikle kalite konuşuyor. Benim tavsiyem S6 olur. Eğer olacağı yoksa da G4.

Samsung' a güvenmediğim için S6 istemiyorum. Z3 - G4 - 5S arasında kararsiz kaldım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı