Kasa çatlaması G3 modellerinde sık görülmekte diğer yazdıkların doğru.Kasa çatlaması, deri kapak soyulması, az giden batarya, ısınması da eklemebilir.
Kasa çatlaması G3 modellerinde sık görülmekte diğer yazdıkların doğru.Kasa çatlaması, deri kapak soyulması, az giden batarya, ısınması da eklemebilir.
G4'tede gördüm.Kasa çatlaması G3 modellerinde sık görülmekte diğer yazdıkların doğru.
G4'te bir tane olur G3'de çoğunda olur kardeşim.G4'tede gördüm.
Üslubumda ne var? Tamam Samsung S7 de şarj sorunu ve ısınanı gördüm o zaman onunda var sorunlar risk almıyalım.Üslubuna dikkat et, bir ürün risk taşıyorsa önerilmez.
S7 yeni telefon ilerde gelirler.Onlar hep yazılımsal problem kaç kişi geldi S7'min şarjı çabuk bitiyor diye hepsine factory reset çek dedik hepside düzeldi.
Sizden daha iyi bilgim vardır teknolojiden. Çevremde herkes bana sorar hangisini almalıyım diye. Önerilerimide beğeniyorlar. Ben LG G4 sorun yok da demiyorum. Kronik sorunlu telefon ben orada düzelenleme yaptım. Senle bir sorunum yok. İyi sosyaller. Beni bilen bilir LG de kötülerim ne sorunu varsa yazarım yanlışım varsa affola. Hatta şebeke sorunu da var. Saymakla bitirmem LG'yi. Belki bu yazımla LG savunmadığımı anlamışsınızdır.@SunSet Yorum yapmak için yazı yazmayın. "G4 bir tane G3 çoğunda olur kardeşim." gibi bir söylem bence de doğru değil. Ayrıca madem telefon dünyasından bir habersiniz, insanlara yanlış yönlendirmeler yapmayın." S7 yeni telefon ileride sıkıntısı olur" demek sadece boş bir cümleden ibaret. Çok eminsin sanırım sorun olacağına ? Nedir bu Samsung nefreti sende ki anlamadım valla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.