LG G4 vs Samsung J7 PRİME

Uzun zamandır G4 kullanıyorum. Söylenilen kronik sorunlardan hiç birisi ile karşılaşmadım. Hatta kendime almadan önce abartısız akraba ve akranlarıma 4 adet aldırıp, inceleyip bir sorun görmediğim için aldığım doğrudur. :) Ekran parlaklığını otomatik yapmanı tavsiye edebilirim.

Zamanla sorunlar yaşayabilirsin gerçekten can sıkıcı sorunlar. Eski cihazım G4 idi aldıktan 6 ay sonra ghost screen ile karşılaştım. 1 aya kadar deri kapağın yanları siyahlaşmaya başladı ve yavaş yavaş soyuldu. Isınma zaten her LG modelinde olduğu gibi tavandı. Ama şöyle bir avantajı da var telefonun arka kamerası gerçekten muazzam güzellikte bana kalırsa. G4'ten 6S'e geçtim ve kamera farkını ciddi anlamda hissettim. Üzüldüğüm tek konu kamera oldu. Sorunsuz bir seriye denk gelmiş olmanız dileğimle iyi sosyaller :)

G4 Kullandım ve her ne kadar kronik sorunları olsa da çok memnundum. G4 Amiral gemisidir, tekrardan tercih edecek olsam kesinlikle tekrar G4'ü tercih ederim.

G4'ün rakibi J7 prime değil S6 dır, saygılar...

Sorunları var diyip geçmek yerine sorunları söylerseniz daha menun olurum.

Fiyatına göre o özellikleri sununca kronik sorunlar unutuluyor. :D

Ghost Screen ile karşılaştım fakat yazılımsal olduğunu düşünmekteyim, her zaman çıkmıyor çünkü. :)
Şarjı evet biraz az gidiyor fakat akşamı tek batarya ile görüyordum ben. :)
Isınma sorunu var evet doğru fakat bir sakıncası yok, tehlikeli seviyelere geldiğinde cihaz kendisini soğuyana kadar kapatıyor yazın 1 kez başıma geldi.
Kasası biraz dandik kolay aşınıyor ve çiziliyor ama siyah renk ince silikon bir kılıf alır iseniz sorun yaşamazsınız, düşmelere vs. karşı zaten dayanıklı bir cihaz g4.

258802053_1.jpg

Kronik sorunların içinde kötü diyebileceğim tek şey durduk yere telefonun anakartının yanması. Teyzemin başına geldi ve bütün veriler anakart değiştiği için gitti, ama o telefonu genelde arabasının çakmaklığından şarj ediyor bu cihazlar zaten sakıncalı...

Ghost screen ve anakart sorunu 500 serilerinde vardı 600 lü serilerde kalktı ama bazılarında ghost var ama ankart kesinlikle yok.G4 özellik olarak iyi cihaz kasası premium değil o başka yoksa gayet iyi cihaz.Hayırlı olsun güzel cihaz g4 son seri almışsın zaten sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ghost screen ve anakart sorunu 500 serilerinde vardı 600 lü serilerde kalktı ama bazılarında ghost var ama ankart kesinlikle yok.G4 özellik olarak iyi cihaz kasası premium değil o başka yoksa gayet iyi cihaz.Hayırlı olsun güzel cihaz g4 son seri almışsın zaten sorun çıkacağını sanmıyorum.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı