LG G4 vs Xperia Z3+(Plus)?

LG ısınma konusunda biraz sıkıntılı aynı Samsung gibi. Sony Xperia kullanan arkadaşlarım genellikle şikayetçi değiller özellikle batarya konusunda hoşnutlar.

Arkadaşım Sony Xperia Z3+ daha piyasaya çıkmadı. Kağıt üzerinde bakınca sadece işlemci odaklı büyük bir değişme görülüyor. Yani telefon gelmeden yorum yapmak zor ama Z4 piyasaya çıkmıyor Z3+ geliyor. Bunu iyi yorumlamak lazım. Ayriyetten snapdragon 810 ısınmasıyla meşhur. Sony buna ne önlem aldı bilmiyoruz. Biraz beklemek lazım diye düşünüyorum .

Ben lg g4 almayı düşünüyorum ancak, ekranı yüzünden bataryası çabuk mu bitiyor bilmiyorum ve ya oyun performansını, arayüzünü. Kullanan birini de tanımıyorum. Ancak xperia z3 plus, z3'ün üstüne pek bir şey eklememiş. Bu yüzden ikisi arasında kaldım g4 alacağım gibi görünüyor ama.

G4'ün işlemcisi 810 değil 808 dolayısıyla az şarj harcıyor ve daha az ısınıyor, uzun süre kullanma fırsatım olamadı ama Turkcell bayi de bir inceledim, renkleri çok canlı, çok akıcı, ısındıracak vakit bulamadım. Ayrıca kamerası çok muhteşem, özellikle manual mode çok iyi olmuş, ayrı bir hava veriyor iki adet parantez var ekranda ( ) şu şekil, kenarlarında çizgiler var telefonu döndürdükçe bunlar da dönüyor yani düz olup olmadığını anlayabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı