LG G4'ü Note 4 ile değiştirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Merhaba arkadaşlar, yine ben. :sinsi:

Arkadaşlar, LG G4'ü alalı yaklaşık 1 ay oldu, gayette memnunun, burada herhangi bir sorun yok.
Ancak bu gün telefon işleriyle uğraşan bir tanış arkadaş beni aradı bana: "Az önce elime az kullanılmış ve oldukça temiz olan bir Note 4 geçti, eğer düşünürsen sendeki G4 ile kafa kafaya değiştirebilirim dedi.

Bazı arkadaşlar bilir; ben esasen Note 4 almaya gitmiş ancak telefon satıcının ısrarıyla G4 alarak geri dönmüştüm.
Açıkçası Note 4 burnumda tütmüyor değil, hani diyorum ki; acaba değiştirsem mi?
Bu konuda fikir ve bilginizi baylaşmanızı rica ediyorum. :)

Note serisi kullanan birisi olarak Note 4 tavsiye ederim. Bence piyasanın en iyi telefonlarından birisi. Ama Note 5 çıkması yaklaşıyor. Onu da düşünmek lazım.

Note 4 çok kral telefon abi. S Pen falan çok ayrıcalıklı. Ama elindeki G4'de kötü bir telefon değil. Ancak belli ki aklında kalmış Note 4, memnun kalmasan bile daha sonradan aklına keşke onu kullansaydım diye şüphe kalmaz. :)

Bence değiştirmeye hiç gerek yok abi. G4 çok güzel bir cihaz. Hem ayrıca arkadaşın dediği gibi telefon bir süre sona Sayın ''Samsung'' tarafından bir köşeye atılacak. Note 4 de güzel bir telefon, ama gerek yok. Tabi abi, yine d sen bilirsin. G4 ten sıkıldım diyorsan değiştirebilirsin de.

Note 4 güzel cihaz. Aklında kaldıysa Note 4'e geçebilirsin. Samsung Android M'i verecektir ama LG kadar hızlı vermeyeceğini düşünüyorum. G4'ün kamerası daha iyi. Ben senin yerinde olsam değiştirirdim. Ama senin canın Note 4'ü istiyor anladığım kadarıyla. Değiştirirsen pişman olmazsın bence. Sonuçta bu telefon 2 yıl sonra değiştirirsin. Belki de 1 yıl sonra. Note 4'ün tasarımı bana daha güzel geliyor.

Son düzenleme:
Kamera ve Lg nin kendine özel ayrıcalıklarını sevmediysen Note4 e geçebilirsin. Ben olsam içimde gerçekten hangisi varsa onu kullanırım. (Aynı şey benim başıma gelse karar veremem.)

Bence geçmelisin abi, ikiside birbirine yakın ama note 4 biraz daha ağır basıyor.

Bence geçme çıkış tarihleri yakın olmayan cihazlar ileride belki Note 5 ile takas etme şansın olabilir en azından bu sene sonuna kadar kullanabilirsin diyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı