LG G5 SE vs LG G4

REOAz

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
352
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, iki telefon arasında kaldım ve iki cihazdan başka cihaz düşünmüyorum. Durum şöyle G4 çok daha ucuza gelecek G4 alıp G6'ya kadar idare etmek var aklımda. Ne yapsam bilemedim yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG G5 performansı için tercih edilir bir nevi, ancak SE modeli performanstan bir yoksun olduğu için g4 daha mantıklı ama distribütör garantili olmak şartıyla.
 
LG G5 performansı için tercih edilir bir nevi, ancak SE modeli performanstan bir yoksun olduğu için g4 daha mantıklı ama distribütör garantili olmak şartıyla.

Yorum için teşekkürler. Alo ve whats app dışında birşey kullanmadığım için performans konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum, Avea'nın Bang & Olufsen kulaklıklar kampanyası var muhtemelen taahüt ile oradan G5 SE alacağım.
 
Lg G5 Se daha fazla metal içeren kasa diye biliyorum.donanim olarakta g5 ile ayni.performansı değişebilir kasadan dolayı. Yanlış biliyor olabilirim.
 
G5 SE modeli G5 ile donanım olarak aynı değil. G5 modelinde SD 820-Adreno 530 ikilisi kullanılırken, G5 SE modelinde SD 652-Adreno 510 ikilisi kullanılıyor. G5 ile G5 SE modelinin ekran ve kamera özellikleri aynı. RAM tarafında ise G5 SE 3 GB RAM ile gelirken G5 modeli 4 GB RAM'e sahip. Batarya kapasiteleri de aynı. G5 SE ile G4 modeline gelirsekte donanım ve performans olarak G5 SE modeli daha üstündür. Kamera ve batarya performansı da G4 göre biraz daha iyi. SD 652-Adreno 510 ikilisi SD 808-Adreno 418 ikilisinden daha fazla performans verir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı