LG G6 Ghost Screen ve Pil Sorunu

Arkadaşlar ben 2 hafta önce bir internet sitesinden LG G6 teşhir telefonunu aldım. Telefon da ısınmalar var ve telefonla sürekli güç tasarrufunda ve otomatik parlaklıkta Google'da falan geziniyorum ve anca 6 saat dayanıyor ve telefonun şarjı bir kere 5 dk'da %1 düşerken, 1 dk. sonra bakıyom, yine %1 düşmüş. Yani anlayacağınız bir dengesizlik var ve bir de ghost screen denilen bir sorun var. Simgelere bakıyorum bazen kalıyor ve sonra geri geçiyor ama beni rahatsız ediyor. Telefon KVK garantisinde. IMEI'yi sorguladım, 2017'nin 4'ünde satılmış gözüküyor. Acaba bu sorunlar telefon uzun süre kullanılmadığından dolayı mı kaynaklanıyor diye de merak ediyom. Daha yeni aradım İstanbul şubesini ve bana neymiş, Ghost Screen bi sorun değilmiş, o olabilirmiş dedi. Diğer sorunlar içinse gönderin, bir bakalım dedi. Acaba ben şu anda ne yapmalıyım, gönderiyim mi garantiye?
Merhaba. Bende LG G6 'yı alalı 2 hafta oldu. Bişy merak ettim. Ghost screen aldığınızda var mıydı ? Bu arada telefonundaki pil performansı hiç normal değil ! Ben oyun oynamama rağmen gündüz 11 'den akşam 10 ' a kadar şarjı %100 den , %20 ye düşüyor.

Ghost screen lg de kronik. Araştırma ile öğrenebilirsiniz. Ama batarya konusuna gelince 100% şarj edin. Gün boyunca sarja takmayın ama. Bunu yaparken normal gibi kullanin. 100>5 konumuna gelince buraya grafiği ve ekran sekmesinde yazani atın bizde bataryanın durumunu öğrenelim
Merhaba. Bende LG G6 'yı alalı 2 hafta oldu. Bişy merak ettim. Ghost screen aldığınızda var mıydı ? Bu arada telefonundaki pil performansı hiç normal değil ! Ben oyun oynamama rağmen gündüz 11 'den akşam 10 ' a kadar şarjı %100 den , %20 ye düşüyor.

Ghost screen lg de kronik. Araştırma ile öğrenebilirsiniz. Ama batarya konusuna gelince 100% şarj edin. Gün boyunca sarja takmayın ama. Bunu yaparken normal gibi kullanin. 100>5 konumuna gelince buraya grafiği ve ekran sekmesinde yazani atın bizde bataryanın durumunu öğrenelim
Dikkatinizi çekerim telefon tehcir telefonu o yüzden bataryanın hayatı kaymış telefon sıfır olsa böyle bir şey olmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kusura bakmayın büyütemedim ama herhalde bu görüntüler yeter.

Ghost screeni ilk turkcell hesabımı acarken o always display mode on daki saat görünüyordu ilk geldiğindede ama ben hiç kafaya takmamıştım sonra dan kafaya takmaya başladım.

8 den yaklaşık 3 buçuğa kadar yüzde 5 seviyelerine gelmiş ve sürekli güç tasarrufunda ve otomatik parlaklıkta olmasına rağmen.
Capture+_2018-08-31-20-33-03.png
Capture+_2018-08-31-20-32-40.png

Şarj etmişsiniz. Bence aod kapatın o yüzden de sarj az gidiyor olabilir. AOD amoledler içindir. Kapatıp sarj etmeden bir daha fotoğrafları bekliyor olacağım.
Onu nasıl kapatabilirim?

Bence ondan kaynaklanmıyor pil ölmüş olabilir ve siteye sorunları yazdım değiştirin diye. Bakalım ne diyecekler.

Ustam bataryanız dediğiniz gibi ölmüş gibi görünüyor. Kendi telefonumda böyle bir şarj sıkıntısı çekmedim. Yeni bir batarya almak en mantıklı seçimdir. Garanti batarya yenilemez.

Sadece sorun o olsa ghost screen denen sorunda var. Siteye yazdım değiştirme talebinde bulundum bakalım ne diyecekler.
Arkadaşlar mağazanın kendisiyle iletişime geçtim iade talebimi verdim ve bana maille ulaşacaklar. Büyük ihtimalle iade edeceğim ve bana acaba donanımsal olarak G6'ya yakın önerebileceğiniz bir telefon var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı