Samsung servisi bedavaya yapmisti. Sansinizi deneyin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung servisi bedavaya yapmisti. Sansinizi deneyin.
Merhaba. Bende LG G6 'yı alalı 2 hafta oldu. Bişy merak ettim. Ghost screen aldığınızda var mıydı ? Bu arada telefonundaki pil performansı hiç normal değil ! Ben oyun oynamama rağmen gündüz 11 'den akşam 10 ' a kadar şarjı %100 den , %20 ye düşüyor.Arkadaşlar ben 2 hafta önce bir internet sitesinden LG G6 teşhir telefonunu aldım. Telefon da ısınmalar var ve telefonla sürekli güç tasarrufunda ve otomatik parlaklıkta Google'da falan geziniyorum ve anca 6 saat dayanıyor ve telefonun şarjı bir kere 5 dk'da %1 düşerken, 1 dk. sonra bakıyom, yine %1 düşmüş. Yani anlayacağınız bir dengesizlik var ve bir de ghost screen denilen bir sorun var. Simgelere bakıyorum bazen kalıyor ve sonra geri geçiyor ama beni rahatsız ediyor. Telefon KVK garantisinde. IMEI'yi sorguladım, 2017'nin 4'ünde satılmış gözüküyor. Acaba bu sorunlar telefon uzun süre kullanılmadığından dolayı mı kaynaklanıyor diye de merak ediyom. Daha yeni aradım İstanbul şubesini ve bana neymiş, Ghost Screen bi sorun değilmiş, o olabilirmiş dedi. Diğer sorunlar içinse gönderin, bir bakalım dedi. Acaba ben şu anda ne yapmalıyım, gönderiyim mi garantiye?
Merhaba. Bende LG G6 'yı alalı 2 hafta oldu. Bişy merak ettim. Ghost screen aldığınızda var mıydı ? Bu arada telefonundaki pil performansı hiç normal değil ! Ben oyun oynamama rağmen gündüz 11 'den akşam 10 ' a kadar şarjı %100 den , %20 ye düşüyor.
Dikkatinizi çekerim telefon tehcir telefonu o yüzden bataryanın hayatı kaymış telefon sıfır olsa böyle bir şey olmazdı.Ghost screen lg de kronik. Araştırma ile öğrenebilirsiniz. Ama batarya konusuna gelince 100% şarj edin. Gün boyunca sarja takmayın ama. Bunu yaparken normal gibi kullanin. 100>5 konumuna gelince buraya grafiği ve ekran sekmesinde yazani atın bizde bataryanın durumunu öğrenelim
Biliyorum.Dikkatinizi çekerim telefon tehcir telefonu o yüzden bataryanın hayatı kaymış telefon sıfır olsa böyle birşey olmazdı.
Onu nasıl kapatabilirim?Şarj etmişsiniz. Bence aod kapatın o yüzden de sarj az gidiyor olabilir. AOD amoledler içindir. Kapatıp sarj etmeden bir daha fotoğrafları bekliyor olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.