LG G6 Ghost Screen ve Pil Sorunu

Zaten onun için diyorum ki, iade edip paramı aldıktan sonra alabileceğim önereceğiniz bir telefon var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır almanız daha mantıklı olacaktı, kullanılmış teşhir ürünlerinde bu tür durumlar olabilmekte. Para iadesini almadan şunu al demek boşa olur. Ürün değişimi de yapabilir veya hiçbir şey de yapmayabilirler.

LG Türkiye garantisi var mı cihazın? İleitşime geçtiğiniz LG firması mı KVK mı?

LG G6 fiyat bandında ve benzer özellikte Nokia 8 mevcut. Para iadesi alırsan bütçeni belirterek detaylı bir şekilde öneri konusu açarsın.

Kurallara uymadığım için öncelikle özür dilerim. Ürün kvk garantili ve lg canlı destekteki arkadaşa sorunları söyledim arkadaş beni bi garantiye yönlendirdi bende sordum ürün kvk garantili bu kvk garantimi lg türkiyemi dedim arkadaş yetkili servis dedi bende fazla üstelemeden garantiyi aradım pil sorununu ve ghost screen sorununu söyledim bana ghost screen her telefonda oluyor dedi dalga geçer gibi pile ise gönderin bi bakalım dedi bnde garantiyle fazla uğraşmak istemedim mapazaya söyledim onlarda geçiştirdiler bende internet sitesinin müşteri hizmetlerini arayıp ürünümde arzalar var ve ya ürünümün değişimini ya da paramın iadesini istedim değişim olmuyor ancak iade oluyor dedi ve tutanak tuttu.biz sizi sonra mailiniz üzerinden bilgilendirecez dedi. Artık bi bakalım pazartesi ne diyecekler?
Merhaba. Bende LG G6 'yı alalı 2 hafta oldu. Bişy merak ettim. Ghost screen aldığınızda var mıydı ? Bu arada telefonundaki pil performansı hiç normal değil ! Ben oyun oynamama rağmen gündüz 11 'den akşam 10 ' a kadar şarjı %100 den , %20 ye düşüyor.
Ayyıldız kardeşim bir de sen pilin grafiğini atabilirmisin acaba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı