LG G7 ThinQ 64 GB alınır mı?

LG'ye bulaşmayın. Kamerasının güzelliği yüzünden Mart ayında sıfır LG G4 aldım.
Mart ayından Haziran ayına kadar fişi çekti.
Şarjı yüzde 30-40 arasında iken fotoğraf çekmeye çalışıyorum, kapanıyor.
Kapanırken 100 olan şarj açınca 70.
Saçma sapan hatalar yaşıyorum.
Sayesinde 5 yaşındaki Galaxy S4 kullanıyorum.

Eski LG G4'üm ütü yapacak kadar ısınıyordu. Kışta 5 dakika Stress Testi açıp sokağa çıkarsanız eliniz asla üşümez.
G4 kullanıyordum 2 gün önceye kadar, şuan 5 yaşındaki Galaxy S4'ü kullanıyorum, S4 daha az ısınıyor. Ben G4'de oyun falan oynamıyordum, Instagram, YouTube arasında geziyordum ve yine de isiniyordu. Allah G4'de oyun oynayanlara sabır versin.

Enteresan bir şekilde konuyu açan arkadaş G7'yi sormasına rağmen G4 şöyleydi böyleydi deyip bu cihaza laf atanlar var. Aralarında kaç model olduğunu söylememe gerek yok herhalde. G7 gayet alınabilir bir cihaz tavsiye ederim, hiçbir sıkıntısı yok.

Çıkalı 1 yılı geçti ve kronik bir sorunu yok, alınır. Eski telefonlarına bakıp bu telefonu değerlendirmek haksızlık olur, çinli markalardan çok daha kaliteli malzeme olarak.
Ben s9+ kullanıyorum, g7 yi kardeşime aldık. Malzeme kalitesi olarak hiçbir fark yok diyebilirim. Çok karizmatik bir telefon. Pocofone ile kıyaslanamaz bu konuda.

Eski LG telefonları söyleyip almayın demeyin LG G7 önerende biliyor eski telefonların sorunları olduğunu.

@humasettinozlecik telefon sıfır mı? Telefonu hem sıfır hem ikinci el almak hata ama telefon sıfır ise pil sıkıntısı olmasa gerek.
Yenilenmiş telefonlar vardı ben gidip direk sıfır telefon aldım. 1000 lira para verdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı