LG G7 ThinQ 64 GB alınır mı?

Bir amiral gemisiyle A70 karşılaştırılamaz. LG G7 ile beraber eski telefonlarında bulunan kronik sorunlarının hepsini silip atmış. Ben zamanında G4 Beat kullandım ve ısınması dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım. Güncel olarak annem kullanıyor ve 6.yılını doldurmuş olmasına rağmen iş görür halde.
Sırf bataryası daha büyük diye A70, G7'nin rakipi olamaz, karşılaştırılamaz. (Biraz eski bir konu ama şu konuya açıklık getirilmesi lazımdı artık).

Şu an G7 ThinQ dan yaziyorum. Telefon çok iyi. Oneririm. 3000 mAh olduğuna bakmayin. LG dersini almis. Normal SD 845 den sadece 4000 puan daha az. O da O.C olmadığı için.

Eski LG G4'üm ütü yapacak kadar ısınıyordu. Kışta 5 dakika Stress Testi açıp sokağa çıkarsanız eliniz asla üşümez.
Bizzat g7 kullandım. Telefon her açıdan diğerlerine taş çıkartır. Alınabilir hiç bir problem yok. En son 2800 TL idi..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı