LG WING Türkçe nasıl yapılır?

Efendim kaydı yoksa Türkçe dil sizce nasıl olabilir kayıt yapmanız gerekir.
Şöyle düşün. X firma bir telefon üretti ama sadece X ülkesi için.

Y ülkesinden birisi X ülkesine geldi o telefonu satın aldı ve Y ülkesine geri döndü.

Açıp baktığında kendi dilinin olmadığını gördü.

Gidip telefonu kayıt yapsa olmayan dil gelmiş mi olacak ? :)

Burada devreye yazılımlar olaylar giriyor. %100 olmasa da bir kısmı türkçe yapılabiliyormuş cihazın fakat yöntemini bilmiyorum. Bilen varsa diye konu açtım.

@EdoMinato
Stock ROM ile halledilebilir ama güvenilir stok rom bulamadım maalesef. LG servisine goturup cüzi bir miktarda ROM arttırabilirsiniz.

@Cicenes35,
Yurt Disi olması ile alakası yok. iPhone X kullanıyorum, Amerikadan alindi ama Turkce dil seçeneği var. Kayitli da degil. Cin surum iPhone 5'e de sahibim. Onda da Turkce dil seçeneği mevcut.

Şöyle düşün. X firma bir telefon üretti ama sadece X ülkesi için.

Y ülkesinden birisi X ülkesine geldi o telefonu satın aldı ve y ülkesine geri döndü.

Açıp baktığında kendi dilinin olmadığını gördü.

Gidip telefonu kayıt yapsa olmayan dil gelmiş mi olacak? :)

Burada devreye yazılımlar olaylar giriyor. %100 olmasa da bir kısmı Türkçe yapılabiliyormuş cihazın fakat yöntemini bilmiyorum. Bilen varsa diye konu açtım.

E o zaman siz haklısınız efendim ancak şöyle bir şeyde var ki benim her açtığım cihaz yurt dışı olur genellikle kayıt yaptığımda Türkçe dil gelir ancak benim de bir hatam olabilir.

@EdoMinato
Stock ROM ile halledilebilir ama güvenilir stok rom bulamadım maalesef. LG servisine goturup cüzi bir miktarda ROM arttırabilirsiniz.

@Cicenes35,
Yurt Disi olması ile alakası yok. iPhone X kullanıyorum, Amerikadan alindi ama Turkce dil seçeneği var. Kayitli da degil. Cin surum iPhone 5'e de sahibim. Onda da Turkce dil seçeneği mevcut.
stok rom aradığın siteleri atabilir misin hocam. biraz bakınayım.

şuanda istanbuldayım ve istanbulda lg servisi var mıdır bu işi yapabilecek bilmiyorum. ona da bakınayım o zaman.

Bir uygulama vardı. Rootlu muydu rootsuz muydu hatırlamıyorum ama istediğimiz dil sistem dosyalarında varsa ama diller de gözükmüyorsa o uygulamayla halloluyordu. Ama istenen dil yoksa yine inglizceye dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı