LG Monitör Ölü Piksel Problemi

Makaleler
5
Daha fazla  
2. el monitör almıştım ve alırken sıkıntısı yoktu. Garantisi 2 ay daha var. Fatura ve garanti belgesi var. Bu monitörü garantiye verirsem sıkıntı çıkar mı? Para iadesi kararı çıkarsa nasıl oluyor?
Monitör modeli LG 22MP58.

20191121_094554.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1 adet ölü piksel için işlem yapmıyor servisler. Ama yine de yetkili servisi önceden arayıp bilgi almanız en doğrusu olur.

1 adet ölü piksel için işlem yapmıyor servisler. Ama yine de yetkili servisi önceden arayıp bilgi almanız en doğrusu olur.
Bir ölü pikselden fazla gibi geldi bana. Oyun oynarken sıkıntı olmuyor ama internette gezinirken gözüme takılıyor. İkinci el olduğu için para iadesi nasıl oluyor?

Onlar için ikinci el olup olmaması önemli değil. Fatura sizdeyse sorun yok.

Bunun ölü piksel olmama ihtimali nedir? Ölü piksel testi yaptığım zaman tüm renklerde bu leke tarzı şey gözüküyor. Monitörü kapatıp ışık tuttum ama leke göremedim.
@Asım Demir
HDMI kablo değiştirdim veya başka bir nedenle oldu emin değilim artık sorun kalmadı. HDMI kablo yüzünden olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı