LG 22MK400 ölü piksel problemi

Zeskup

Decapat
31 Ekim'de almış olduğum LG 22MK400 monitöründe bugün -12 Kasım- bir adet ölü piksel olduğunu fark ettim. İlk sorum, 12 gün geçtikten sonra iade alırlar mı? (İnce hesap) İkinci sorum, 1 ölü piksel için iade alırlar mı? Üçüncü sorum da ölü piksel 1 adet ve de sol alt kısımda, test yapmadan fark etmedim bile, iade etmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyuk ihtimalle kafaya takacaksiniz o bir tanesini. Genellikle 1 tane pikselden dolayi degisim yapmiyorlar fakat iade yapiyor olabilirler. Garantisi var zaten degil mi? Bence pikseller cogalmaya basladigi zaman garantiye gonderin.

31 Ekim'de almış olduğum LG 22MK400 monitöründe bugün -12 Kasım- bir adet ölü piksel olduğunu fark ettim. İlk sorum, 12 gün geçtikten sonra iade alırlar mı? (İnce hesap) İkinci sorum, 1 ölü piksel için iade alırlar mı? Üçüncü sorum da ölü piksel 1 adet ve de sol alt kısımda, test yapmadan fark etmedim bile, iade etmeye değer mi?
Size kalmış birşey, fakat her beyaz veya siyah siteye göre ölü pikselin türüne göre hep gözünüz oraya gider, bence bu bir sorun odaklanamazsınız bence iade edin, ölü piksel felan karıştırmayın.

Buyuk ihtimalle kafaya takacaksiniz o bir tanesini. Genellikle 1 tane pikselden dolayi degisim yapmiyorlar fakat iade yapiyor olabilirler. Garantisi var zaten degil mi? Bence pikseller cogalmaya basladigi zaman garantiye gonderin.
Konu dışı ama bir fanboy görmek sevindirdi, Bende Fanboyum(İnstagram:ZedWiper, Takip et takip edeyim).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı